ΕΠΣ Ημαθίας: Ισόπαλοι Αστέρας Αγ. Βαρβάρας - Άρης Παλαιοχωρίου


Ισόπαλη αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του Σαββάτου 20/10/2018, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τελικό σκορ 1 - 1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες, με καλό ρυθμό, αλλά οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν  στο 43’,  όταν βγήκε σε τετ-α-τετ ο Ζούρας από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Ματράκας σε κόρνερ. Με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 0 – 0.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 52' προηγήθηκε με γκολ του Γκιλιόπουλου, που έκλεψε τη μπάλα από τον Βασίλειου μέσα στην περιοχή και πλάσαρε στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 1 – 1.  

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 69' με τον Γκιουλέκα που έσπασε το τεχνικό οφσάιντ αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 75' μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Αστέρα ο Ντόβας που έφυγε από πλάγια θέση, μετά από μπαλιά του Γκιλιόπουλου, μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που δοκίμασε απέκρουσε σωτηρία ο Ματράκας.  

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων όταν σε σύγκρουση του Δαδόπουλου με το κεφάλι επιθετικού των φιλοξενούμενων, έπεσαν κάτω και οι δυο,  προς στιγμή οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα αδράνησαν και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ο Πέτγαζλης και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Τότσκας, Δάμτσιος (46' Χολέβας), Δαδόπουλος (90' Βελιάδης), Ντόβας, Γκιλιόπουλος, Χατζής, Εμμανουηλίδης, Σουλιώτης, Κότελης, Θεοδώρου, Ζούρας (65' Ρηγόπουλος). 

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Απόσογλου): Ματράκας, Ατανάσοφ, Γκιουλέκας, Βασιλείου, Σαρακατσιάνος, Νεστορόπουλος (64' Χατζόπουλος), Μιχαηλίδης, Μητσιώτης (46' Γκίτσας), Βεζυργιαννόπουλος (80' Αρβανίτης), Πέτγαζλης, Μπακιρτζής (66' Ρογιάννης).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κελεσίδης με βοηθούς του κ. Παπαδάκη και κ. Αργυρίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο