Γ' Εθνική: Ισοπαλία η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΑΛΜΩΠΟ


Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στην Αριδαία από τον τοπικό Αλμωπό, για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα, παρουσιάστηκε ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και είχε μια πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Πήρε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου μέρους με πανέμορφο γκολ του Κυριακίδη, ο οποίος σούταρε από τα 40 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να περάσει τη γραμμή του τέρματος των γηπεδούχων.

Ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης από το σημείο του πέναλτι.

Ήταν το 63ο λεπτό όταν ο Λ. Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μουρατίδη, με τον Ξόμπλιο να το εκτελεί εύστοχα γράφοντας το 1-1.

Πριν το γκολ της ισοφάρισης, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Σαμαρόπουλου.

Μετά τα μισά του β' μέρους η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπλέτσα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει!

Αντ' αυτού, πέντε λεπτά πριν το φινάλε έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουρατίδη με 2η κίτρινη, με αποτέλεσμα να δώσει βάρος στην διαφύλαξη του ενός βαθμού στα τελευταία λεπτά.

Έδρα έπαιξε ο Γρεβενιώτης διαιτητής Τσέτσιλας, ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι στους Βεροιώτες στο 16' όταν η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Ασλαμπάλογλου, μετά από μπαλιά του Βεργώνη. Βοηθοί ήταν οι Μωυσιάδης και Φαλτάκας επίσης του Σ.Δ. Γρεβενών.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κυριακίδης (87' Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (60' Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιος (82' Στογιαννίδης), Μεντής (76' Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (90+ Τσουλχάι), Βεργώνης, Κυριακίδης (82' Ζυγκερίδης), Τσικόπουλος (90' Μυλωνάς), Μπακάλης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/10...

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο