Γιορτή της Δικαιοσύνης ή της... Σοφίας;


Γιορτή των δικηγόρων η Τετάρτη 3 Οκτωβρίου (γιορτή του προστάτου της Δικαιοσύνης Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας τίμησε την ημέρα με μνημόσυνο και αρτοκλασία, αλλά και δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεών του, στην πλ. Ωρολογίου. 

Για λόγους που μπορούμε να φανταστούμε, για να μην εκφράσουμε την απόλυτη βεβαιότητά μας, το πρόσωπο που κέντρισε το ενδιαφέρον για ακόμη μία φορά δεν ήταν ούτε ο πρόεδρος του Συλλόγου, ούτε κάποιος... quest star, αλλά μία δικηγόρος, δραστήρια και "απαστράπτουσα" όπως αποκαλέστηκε μάλιστα και αγαπητή από όλους!


Ο λόγος για τη δικηγόρο Βέροιας Σοφία Ζεϊμπέκη, η οποία απαθανατίστηκε με διάφορες παρέες και προσωπικότητες του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς όλοι ήθελαν μια φωτογραφία μαζί της (όπως διαπιστώσαμε τουλάχιστον μέσα από μία μικρή έρευνα στα social media!). 

Παράδειγμα, η πρώτη φωτογραφία η Σοφία Ζεϊμπέκη  με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καρβασίλη και τον δικηγόρο και δημοσιογράφο Αντώνη Μπιδέρη ή η δεύτερη φωτογραφία, με τον δικηγόρο και πολιτευτή της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκα (ο οποίος μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο fb "Από τη σημερινή γιορτή των Δικηγόρων, με την πάντα απαστράπτουσα, συνάδελφο και φίλη Σοφία Ζεϊμπέκη"), αλλά και η τελευταία φωτογραφία, ανάμεσα στη νέα φουρνιά των... δικηγορίνων της Βέροιας!


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο