Παρουσιάστηκε η ομάδα μπάσκετ 2018-2019 του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας


ΔΤ: Σ' ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, με λιτό και πιο μοντέρνο τρόπο παρουσιάστηκε την Τετάρτη (3/10) στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που θα αγωνίζεται για την περίοδο 2018-2019 στην Β' Εθνική κατηγορία.

Με την παρουσία όλων των παικτών της ομάδας, πλην του Φαίδων Παραπούρα που απουσίαζε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, των προπονητών και αρκετών φίλων και χορηγών ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κος Ηλίας Λαζός και ο κος Γιάννης Στεργίου ανέλυσαν τους στόχους, τις σκέψεις τους και παρουσίασαν φανέλα και ομάδα για την νέα χρονιά.

"Φέτος η ομάδα δεν έκανε μεταγραφές "αεροδρομίου". Δεν θέλαμε ούτε φαμφάρες ούτε τυμπανοκρουσίες. Οι καλύτερη μεταγραφή για εμάς ήταν οτι παρέμεινε όλος ο περυσινός κορμός της ομάδας καθώς αυτός ήταν και ο βασικός μας στόχος σαν διοικούσα επιτροπή. Λάθη που κάναμε στο παρελθόν δεν θέλαμε να τα κάνουμε ξανά. Το πετύχαμε 100% και σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βαγγέλη Σισμάνη, του Νίκου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Πονόπουλου σας παρουσιάζουμε την φετινή ομάδα" δήλωσε ο Ηλίας Λαζός στο ξεκίνημα της ομιλίας του για να συνεχίσει "Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο των τελευταίων ετών και οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. Ξεκινάμε με δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας την Κυριακή (7/10) με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες για να ανέβει κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και εγγυούμαστε ότι όλα τα παιχνίδια θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα"

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής παρουσίασε την φανέλα της ομάδας η οποία φέρει στις κάθετες κόκκινες ρίγες της τα ονόματα όλων όσων αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2018-2019. Μια ιδέα του φίλου της ομάδας κου Σπύρου Αλεξίου. "Θέλουμε κοντά μας ανθρώπους με ιδέες, ιδέες απλές αλλά πρωτοποριακές. Που σκέφτονται για την ομάδα. Είμαστε ανοικτοί σε όλους" τόνισε ο κος Λαζός ενώ αναφέρθηκε και εξήγησε το μότο της φετινής χρονιάς που είναι το #ZiseToBasketMaziMas αλλά αναφέρθηκε στην ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας που ετοιμάζεται και θα είναι στον αέρα σε λίγες ημέρες και έδωσε "πάσα" στον Γιάννη Στεργίου το alter ego του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο κος Στεργίου ευχαρίστησε τον πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Στέργιο Διαμάντη για την αμέριστη συμπαράσταση του και τόνισε: "Φέτος είναι μια διαφορετική παρουσίαση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος ξεκινάμε με αισιοδοξία και σκοπεύουμε αυτό το χαμόγελο να το έχουμε και την επόμενη χρονιά. Προσπαθήσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να φέρουμε κόσμο περισσότερο δίπλα στην ομάδα και φτάσαμε πολύ κοντά στου στόχους που είχαμε βάλει. Μέχρι στιγμής έχουμε διαθέσει 234 εισιτήρια διαρκείας και από αυτούς τα ονόματα 220 κατόχων διαρκείας κοσμούν την φανέλα της ομάδας. Στο χορηγικό κομμάτι έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πέρυσι 27 εταιρίες ήταν δίπλα στην ομάδα και ο στόχος φέτος ήταν να παραμείνουν και να συνεχίσουν αλλά ταυτόχρονα και να έρθουν και άλλοι χορηγοί. Συνολικά αυτή τη στιγμή 49 είναι οι εταιρίες που συνεργάζονται με την ομάδα και τις ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν".

Στην συνέχεια ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας κος Δημήτρης Γκίμας πήρε τον λόγο και είπε: "Είναι μεγάλη μου χαρά που η ομάδα επιστρέφει στην Β΄ Εθνική. Η κατηγορία φέτος είναι πολύ δύσκολη. Τολμώ να πω ότι είναι μια Α2 του Βορρά ή μια μικρή Α2. Υπάρχουν πολλές ομάδες ενισχυμένες και ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είμαστε και εμείς. Δεν είμαστε οι "φτωχοί συγγενείς". Το ενδιαφέρον που έχει αναπτυχθεί τελευταία γύρω από την ομάδα, μας αναγκάζει να θέσουμε ορισμένους στόχους. Ο πρώτος πιστεύω ότι η ομάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στις μικρότερες κατηγορίες. Δεν πρόκειται βέβαια για μικρό στόχο. Εϊναι μεγάλος στόχος. Θέλουμε η ομάδα όμως να μείνει εδώ και τις επόμενες σεζόν να μπορέσει να κάνει και το κάτι καλύτερο." ενώ αναφορά έκανε και στην διαιτησία "Θα πρέπει να σταματήσουμε και με εμένα πρώτο να είμαστε γραφικοί με τους διαιτητές. Κάναμε αρκετά τις προηγούμενες χρονιές και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε"

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης ανέφερε: "Είμαι πολύ υπερήφανος που ομάδα επέστρεψε στην Β' Εθνική. Βέβαια πρέπι να δώσουμε μεγάλο αγώνα ώστε να πετυχουμε τους φετινούς στόχους και η ομάδα να μην γυρίζει πίσω. Το εφόδιο και το όπλο μας είναι η ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα. Εύχομαι υγεία και δύναμη στα παιδιά"

Από τους παίκτες μίλησαν οι Βασίλης Βάλλιος και Δημήτρης Σουτζόπουλος. "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για 3η χρονιά στον Φίλιππο Βέροιας. Αυτό που μπορώ να πω από την παραμονή μου στην ομάδα είναι ότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι κάτι πρωτόγνωρο από την άποψη ότι διοίκηση, χορηγοί, πρόεδρος, παίκτες, προπονητές αλλά και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Μπροστά μας έχουμε 30 τελικούς και αυτό που σίγουρα χρειαζόμαστε είναι η βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω, συγκεντρωμένοι και χωρίς έπαρση"  είπε ο Βασίλης Βάλλιος ενώ ο Δημήτρης Σουτζόπουλος συμπλήρωσε: "Να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την επιλογή τους να παραμείνω στην ομάδα. Ευχαριστώ τον Βασίλη Βάλλιο και τον Θέμη Κοθρά οι οποίοι στοιχήσαν όλα τα παιδιά και η ομάδα μπήκε στις "ράγες" πολύ γρήγορα. Θέλω να παροτρύνω τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα"

Φωτογραφίες από την σελίδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ BC στο facebook



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο