Handball: Φίλιππος Βέροιας – Διομήδης Άργους 28-35


ΔΤ: Νικηφόρα πέρασε ο Διομήδης μέσα από τη Βέροια πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη επί του Φιλίππου με 28-35.

Το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς ο Φίλιππος πάλεψε το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια απέναντι σε μια ομολογουμένως πάρα πολύ καλή ομάδα.

Οι “μπέμπηδες” του Γιώργου Γιούπη έμειναν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά στη συνέχεια ισορρόπησαν σε ένα πρώτο ημίχρονο που παίχτηκε πολύ γρήγορο και θεαματικό χάντμπολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος έβγαλε ενέργεια και προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του σε κρίσιμες φάσεις. Εκτός αυτού είχε να αντιμετωπίσει και τον “δικό μας” Νίκο Ζλατάνο ο οποίος κάτω από τα δοκάρια της πελοποννησιακής ομάδας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το ίδιο εξαιρετικός ήταν και ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Θωμάς Κορωνάς.

Ο αγώνας δέκα λεπτά πριν το τέλος ήταν ανοιχτός τόσο για την επικράτηση του Διομήδη όσο και την ανατροπή από τον Φίλιππο.

Η αποβολή με τρίτη δίλεπτη του Κωστακίδη φάνηκε ότι επηρέασε την ψυχολογία των παικτών ενώ η ενέργεια που έβγαλε ο Φϊλιππος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να καλύψει μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων που για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παρέμενε σταθερή.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Φίλιππος συνέχισε να παλεύει το παιχνίδι αλλά τόσο η τύχη όσο και η φυσιολογική υποχώρηση δυνάμεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιούπης, Πρωτογέρης): Ευαγγελόπουλος, Τζίμπουλας (4), Ταραμονλής, Παντελίδης, Τριανταφυλλίδης (5), Τσούλος, Παπαδόπουλος (7), Τσαμουρίδης, Τριανταφυλλίδης Δ. (2), Κωστακίδης (2), Αποστολίδης (4), Μαυρόπουλος, Κουκουτσίδης (3), Δάσκαλος, Κορωνάς (1), Φιλόσογλου.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημητρούλας): Κρεμαστιώτης (3), Τσιγαρίδας (1), Arsenashvili (2), Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος (2), Ρουσσόπουλος (1), Αργυρού (3), Τότος (8), Χαντέλης (5), Χερουβειμ (6), Ζλατάνος, Μποτσαρης, Μπλάτσος, Τσάτσας (1), Δάσκαλος (3), Λαμπρόπουλος.

Διαιτητές: Νάσκος, Χαρίτσος

Παρατηρήτρια: Σίσκου Σοφία

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 3-5, 5-8, 5-10, 8-11, 11-15 (ημ.), 15-18, 17-22, 20-23, 21-27, 23-31, 28-35

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο