Η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας συνέδραμε στον εντοπισμό αγνοούμενου στην Αλεξάνδρεια


Με ανακοίνωσή της στον Τύπο η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας ενημερώνει για την συμμετοχή της στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, από την Πέμπτη (18/10) αγνοουμένου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας. 


Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση "η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας κλήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να συνδράμει στις προσπάθειες αναζήτησης του 75χρονου, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη από πρωί της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου στην περιοχή Σχοινά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Εξοπλισμένο κλιμάκιο με έμπειρους διασώστες της Λέσχης μας ανταποκρίθηκε άμεσα και σε 1 ώρα και 15 λεπτά βρέθηκε στο σημείο ενδιαφέροντος. 
Εκεί, συνεργαζόμενοι άψογα με άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, της Αστυνομίας Αλεξάνδρειας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, εκπόνησαν σχέδιο έρευνας, συντονίζοντας και τα υπόλοιπα διασωστικά κλιμάκια, το οποίο οδήγησε τελικά στον γρήγορο εντοπισμό του αγνοούμενου με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου.
Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο-τυχερό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας έχοντας τις αισθήσεις του και επικοινωνώντας με το περιβάλλον του".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο