Και κλεφτρόνια και νταήδες...


Απαράδεκτες καταστάσεις έζησαν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ στο τέλος του αγώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βίλλης Γαλανομάτης μιλώντας στον ΑΚΟΥ 99,6 και στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" της Δευτέρας (22/10), με τον Νίκο Βουδούρη.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της ρεπορτάζ της ΚΕΡΚΙΔΑΣ και με όσα ειπώθηκαν στον ΑΚΟΥ 99.6, οι παίκτες της δέχθηκαν επίθεση, ενώ κλάπηκαν χρήματα από τον ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας» Στέλιο Μαραγκό.

Συγκεκριμένα από μια πόρτα ορθάνοικτη και αφύλακτη που οδηγεί στα αποδυτήρια των δύο ομάδων, μπούκαραν τρεις ευτραφείς «φίλοι» της Αριδαίας κινούμενοι απειλητικά προς τον Μησαηλίδη, ζητώντας τον λόγο για άσχημη χειρονομία, όπως ισχυρίστηκαν, ότι τους έκανε με το σφύριγμα της λήξης. Συγχρόνως στον ίδιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ «την έπεσε» και ο έγχρωμος επιθετικός των γηπεδούχων Μεντί.

Προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, όμως τελικά χάρις στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παραγόντων το επεισόδιο έληξε με κάποιες «ψιλές» που έπεσαν και από τις δυο πλευρές.

Εν έτη 2018 υπάρχουν γήπεδα ή καλύτερα γηπεδικοί χώροι όπως αυτοί της Αριδαίας, όπου εύκολα μπορεί να γίνει το κακό σε μια συμπλοκή λόγω της στενότητας των χώρων.

Έκλεψαν χρήματα από τον Μαραγκό

Όπως προαναφέρθηκε, μια πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων ήταν ορθάνοικτη. Έτσι κάποιος βρήκε την άνεση να μπει στα αποδυτήρια της Βέροιας και να αποσπάσει από τα ρούχα του Στέλιου Μαραγκού το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Πληροφορίες από kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο