ex-Αιρετικά: Πόση συζήτηση μπορούν να προκαλέσουν στη Βέροια πέντε... παλούκια;


Πόση συζήτηση μπορούν να προκαλέσουν πέντε... παλούκια; Στη Βέροια, την πολύπαθη από πολλές απόψεις, σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη!

Την περασμένη Παρασκευή (19/10) ιδιωτικό συνεργείο, κατόπιν ανάθεσης από τον Δήμο Βέροιας προφανώς, τοποθέτησε πέντε σιδερένια κολονάκια επί του πεζοδρομίου, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Τσούπελη (πεζόδρομος), στη Βέροια. 

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα εναλλάσσονταν στο σημείο, σταθμεύοντας "για λίγο" και παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία των πεζών. Σίγουρα πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχετε συμμετάσχει σε αυτό το... σκηνικό. 

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να τοποθετηθούν τα κολονάκια για να σταματήσει το φαινόμενο. Ομολογουμένως πρόκειται για δραστικό μέτρο, με άμεσα αποτελέσματα. 


Το κακό στην όλη ιστορία, όπως αναδεικνύεται από το σάλο συζητήσεων και δημοσιευμάτων που προέκυψαν με αφορμή τα κολονάκια, είναι ότι οι όποιες δράσεις περιορίζονται στο "ΜΗ" και στο "ΟΧΙ" και κανένα αποτέλεσμα δεν έχει παραχθεί ακόμη στο "ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΩ". Με δυο λόγια, κάνουμε ενέργειες για να διορθωθούν οι παραβάσεις στην στάθμευση, αλλά ακόμη δεν είδαμε εφαρμογή λύσης στην μείωση του προβλήματος στάθμευσης. 

Για πέντε... παλούκια η κουβέντα, λοιπόν; Όχι! Για το κακό μας το χάλι ο λόγος γίνεται.-

(Οι φωτογραφίες είναι της Σοφίας Γκαγκούση από την εφ. "Λαός")

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο