14 Νοεμβρίου 2018

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΠΑΟΚ - ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ στη Ν. Νικομήδεια για τον Αντώνη Σταφυλίδη (3/12)


Ποδοσφαιρικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό, για τον 22χρονο Αντώνη Σταφυλίδη, θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας μεταξύ των παλαιμάχων ΠΑΟΚ και ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 3 το μεσημέρι.

Η είσοδος είναι 3 ευρώ και, φυσικά, τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του νεαρού Αντώνη Σταφυλίδη, που τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο ατύχημα στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.


Στήριξη και από τον Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ

Με ανακοίνωσή του ο Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του αγώνα με την ημαθιώτικη ομάδα της Αγκαθιάς θα διατεθούν για την αποκατάσταση του νεαρού συμπολίτη μας. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 
Την προσπάθεια αποκατάστασης του συμπολίτη μας Αντώνη Σταφυλίδη στηρίζουν σύσσωμοι οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του Π.Σ Βέροια. Ο 22χρονος Αντώνης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα πριν λίγους μήνες και μετά τη νοσηλεία του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης. Μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής 18ης Νοεμβρίου με την Νίκη Αγκαθιάς, θα δοθούν για την στήριξη του Αντώνη. Επίσης καλούμε τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν οικονομικά τον Αντώνη, καταθέτοντας έστω και ένα μικρό, συμβολικό, ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, στην Τράπεζα Πειραιώς:
5243-075990-136 (ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Νικολάου)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter