Ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ σε κομματική εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση στη Βέροια (19/11)


"Πλάτες" στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά για το Δήμο Βέροιας φαίνεται πως επιχειρεί να βάλλει η τοπική ΝΔ και διοργανώνει κομματική εκδήλωση, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ και βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. 

Η εκδήλωση αυτή έρχεται μετά από έντονη φημολογία για προβληματισμό στα τοπικά στελέχη της ΝΔ για τις "διαρροές" στελεχών του κόμματος σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς πέραν αυτού της Γεωργίας Μπατσαρά.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ημαθίας διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία για την τοπική αυτοδιοίκηση στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στις 18:00 ώρα το απόγευμα, με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτή Καρδίτσας και μέλος της κεντρικής επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. με θέμα : «Οι προκλήσεις του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή»

Θα προηγηθεί στις 17:00 στον ίδιο χώρο, συνέντευξη τύπου του κ. Τσιάρα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με τη συμμετοχή και παρουσία της υποψηφίας Δημάρχου κας Γεωργίας Μπατσαρά.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο