5 Δεκεμβρίου 2018

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: Με μεθοδεύσεις αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις καταστροφές για ακόμη μία χρονιά


Ο Αγροτικός Σύλλογος Αγροτών Βέροιας, με σχετική ανακοίνωσή του, καυτηριάζει την επιλογή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της κυβέρνησης για τον τρόπο αποζημίωσης των αγροτών από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού του 2018. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΟΣ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ DE MINIMIS ΣΤΟΥΣ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ΑΓΡΟΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ  ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΙΚΟΙΛΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΙΚΟΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ANDROSS KAI H  EVERTS π.χ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter