4 Δεκεμβρίου 2018

ex-Αιρετικά: "Εκθρονίζεται" ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας;


Προς "διαζύγιο" φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρου Τσαπαρόπουλου, μετά τις εξελίξεις στην δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι δηλώσεις του Πέτρου Τσαπαρόπουλου περί διαπίστωσης κατά τις επαφές "λάιτ και απολίτικης στάσης του Κώστα Βοργιαζίδη" και η υπογραφή του στην ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής κίνησης "Πολίτες σε Δράση", η οποία θα στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Μαρκούλη, δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Άλλωστε, υπάρχει και το προηγούμενο με την περίπτωση του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου (προκάτοχος του κ. Τσαπαρόπουλου στο πρώτο μισό της θητείας), ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε την επιθυμία του να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου και δεν αναμένεται άλλη πριν τις γιορτές. 

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Δήμαρχος να ζητήσει την παραίτηση του Πέτρου Τσαπαρόπουλου από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία εκλέχθηκε μεν από τους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά κατόπιν πρότασης του ίδιου και είχε το δικαίωμα να εκλεχθεί επειδή ήταν μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης. Αν ζητηθεί από τον κ. Τσαπαρόπουλο η παραίτηση και δεν την καταθέσει, αρκεί η αποπομπή του από την δημοτική ομάδα και έτσι αυτομάτως θα χάσει το δικαίωμα να είναι πρόεδρος του Σώματος. 

Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται την πρωτοχρονιάτικη πίτα, που κόβεται την πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς, περί τα μέσα Γενάρη, να την κόψει ο διάδοχος του κ. Τσαπαρόπουλου...

ΥΓ: Στο... παρά πέντε την γλίτωσε την καρατόμηση ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, αφού στην  ΣΥΡΙΖΑίικη συνεδρίαση της Δευτέρας "ήλθε, είδε και απήλθε", χωρίς να συμμετάσχει ουδόλως στην διαδικασία του... αφορισμού του Δημάρχου Βέροιας. Ναι, του Δημάρχου που μέχρι πριν λίγο καιρό κάποιοι δεν έβλεπαν τα "χίλια μύρια" κακά που είχε και τα διαπίστωσαν όταν... σχόλασε ο γάμος! 


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter