Ευχαριστίες του Κ. Καλαϊτζίδη στο προσωπικό που εργάστηκε στον αποχιονισμό της Ημαθίας


Τις ευχαριστίες του, για ακόμη μία φορά, προς τους εργαζομένους στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στο τμήμα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας δίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, με σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση:


Αισθάνομαι την ανάγκη, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσω, τους συνεργάτες μου στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στο τμήμα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής μας ενότητας, που ανταπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά τους, διατηρώντας ανοιχτό και σε άριστη κατάσταση, το σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας.

Για πολλοστή φορά στα πέντε έτη της θητείας μου, βλέπουμε τα αποτελέσματα του έγκαιρου σχεδιασμού και της συναδελφικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί με το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας.

Επικεφαλής, εργάτες, χειριστές, εργάσθηκαν νυχθημερόν, χωρίς ξεκούραση και χωρίς επιπλέον αμοιβές κάτω από δύσκολες συνθήκες, ώστε οι πολίτες της Ημαθίας, να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο