Θετική εντύπωση από την στάση του Π. Παυλίδη για τον αποχιονισμό στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 99.6


Με καθαρά επαγγελματικό ύφος και χωρίς καμία διάθεση να εκμεταλλευτεί πολιτικά τα όποια ζητήματα προέκυψαν από την χιονόπτωση και τον παγετό των περασμένων ημερών μίλησε στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99,6  ο πρόεδρος των Αστικών Βέροιας, αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Παύλος Παυλίδης, το μεσημέρι της Δευτέρας (7/1/2019).

Ο κ. Παυλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις των Νίκου Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μ. Πατσίκα  (εφ. Λαός) για το έργο του αποχιονισμού των δρόμων και για το πως κινήθηκαν τα δρομολόγια των Αστικών, προφανώς ως γνώστης του θέματος, δεν χρησιμοποίησε λαϊκίστικο λόγο (όπως θα περίμενε κανείς από έναν υποψήφιο Δήμαρχο), αλλά στάθηκε στην ουσία του θέματος και στις ευθύνες που έχουν και οι πολίτες πολλές φορές. 

Η στάση του Παύλου Παυλίδη σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΚΟΥ 99.6, ειδικά μετά τα πολλά φαινόμενα λαϊκισμού (υπερθεματισμού ή... αναθεματισμού) για το έργο του αποχιονισμού των δρόμων της πόλης και των χωριών του Δ. Βέροιας. 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο