Η Φρ. Καρασαρλίδου για το γραφείο ΕΦΚΑ στη Νάουσα


ΔΤ από Φρ. Καρασαρλίδου: Πληροφορήθηκα ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας αναφέρθηκε από τον δήμαρχο κ. Κουτσογιάννη ότι το Τμήμα των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στην Νάουσα θα κλείσει και θα μεταφερθεί στη Βέροια. 

Μετά από επικοινωνία που είχα με τον αρμόδιο του οργανισμού κ. Γ. Μητσόπουλο, μου γνωστοποιήθηκε για μια ακόμη φορά ότι  οι πολίτες του Δήμου Νάουσας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται για όλα τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης από το εν λόγω τμήμα στην  Νάουσα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν. Επιπλέον με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που θα αναπτυχθούν οι πολίτες θα εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Έχω καταστήσει σαφές ότι είμαι στη διάθεση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και του κάθε φορέα ή πολίτη της Νάουσας στο να διευκρινίσω ή να παρέμβω αν χρειαστεί σε σημαντικά ζητήματα όπως αυτό. Μάλιστα εργάστηκα επισταμένα το προηγούμενο διάστημα προκειμένου σήμερα να έχουμε διασφαλίσει την λειτουργία του Τμήματος στη Νάουσα. Θα ήταν λοιπόν ορθότερο πριν από οποιαδήποτε ανακοίνωση που προκαλεί ανησυχίες στον κόσμο να υπάρχει συνεννόηση και κοινή δράση των θεσμικών παραγόντων με στόχο πάντα το κοινό καλό.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας παραθέτω τα ειδικά σημεία του προεδρικού διατάγματος, σχετικά με τις αρμοδιότητες του Αποκεντρωμένου Τμήματος Νάουσας, που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου (δείτε Εδώ).

Φρόσω (Ευφροσύνη) Καρασαρλίδου
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο