Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (22-27/1/2019)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 22 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίουτο πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη Ημαθίας, επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Νέας Καρβάλης, της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Νέας Καρβάλης, της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Παλατίτσια Ημαθίας, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο