Βέροια: Επαγγελματοβιοτέχνες, Εργατικό Κέντρο, Σωματεία Λαϊκών και Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών καλούν τα μέλη στο συλλαλητήριο της Τρίτης (22/1)


Να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στη Βέροια (πλ. Δημαρχείου) την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 καλούν τα μέλη τους η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και τα Σωματεία της λαϊκής αγοράς Ν. Ημαθίας.


Ανακοίνωση από Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών ανακοινώνει την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Βέροια, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου. Έχοντας ως ιερό καθήκον την αντίδραση σ' αυτή την ύστατη στιγμή των αποφάσεων, καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες που είναι μέλη της να πράξουν κατά συνείδηση και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Στηρίζοντας την οργανωτική επιτροπή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου,  επαινεί και συγχαίρει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ανακοίνωση από Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 18/01/2019, αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/01/2019 και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου, ενάντια στην επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και ειρηνικά στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας, αποκλείοντας όποιες διχαστικές και πολωτικές ενέργειες.

Ανακοίνωση από Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της «πρωτοβουλίας» των πολιτιστικών φορέων της Ημαθίας ,ενημερώνει τα μέλη του για το συλλαλητήριο της Τρίτης 22/01/2019 για την Μακεδονία στις 12.00 στην Πλάτεία Δημαρχείου της Βέροιας και καλεί τους αγρότες  να δώσουν ένα  βροντερό παρών.  Απόφασή μας είναι να διατρανώσουμε μαζί με τους άλλους συμπολίτες μας και τους φορείς του νομού την αντίθεσή μας στην συμφωνία των Πρεσπών.


Ανακοίνωση από  σωματεία της λαϊκής αγοράς (πωλητών λαϊκών αγορών οπωροκηπευτικών και γης & θαλάσσης - παραγωγών)
Τα σωματεία της λαϊκής αγοράς αποφάσισαν ομόφωνα την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία και ενημερώνουν το κοινό ότι η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει έως τις 12 πμ., ώρα κατά την οποία έχει ορισθεί η έναρξη του συλλαλητηρίου
Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο μαζεύοντας τους πάγκους τους, στις 12:00 το μεσημέρι και δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο