Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (16-22/1/2019)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου  έως και τις 22 Ιανουαρίου 2019:

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα λάβει μέρος στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου στην Σιάτιστα.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας «Γραμμουστιανής» από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας. Στην συνέχεια θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καστορίας κ. Σεραφείμ, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πραχοβεάνουλ κ. Τιμοθέου (Πατριαρχείο Ρουμανίας).

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και στην Ιερά Λιτανεία.

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βεροίας.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το πρωί θα εκπροσωπήσει την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο με τίτλο «Μοναχισμός και μοναστικά κέντρα του Πόντου» που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ευλογήσει την βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί τη εορτή του Αγίου Ευθυμίου.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου το πρωί θα εκπροσωπήσει την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα ευλογήσει την βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βεροίας στη Λέσχη Αξιωματικών Βεροίας.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο