15 Ιανουαρίου 2019

Τι είπαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το συλλαλητήριο της Βέροιας και την κάθοδο στην Αθήνα


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η συντονιστική επιτροπή για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Βέροιας, που προγραμματίζεται για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, καθώς και για τον συντονισμό και οργάνωση της μετακίνησης των πολιτών στο κεντρικό συλλαλητήριο της Αθήνας, στις 20 Ιανουαρίου 2019.

Σχετικά με την κάθοδο στην Αθήνα, υπήρξε ενημέρωση ότι το μέγιστο κόστος ανά άτομο θα είναι 20 ευρώ, με μισθωμένα λεωφορεία, ποσό το οποίο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι μικρότερο, καθώς αν υπάρξουν δωρεές από φορείς θα μειώσουν το κόστος. 

Όσον αφορά το συλλαλητήριο της Βέροιας, όπως ενημέρωσαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, έχουν γίνει ήδη πολλές επαφές, ενώ σε ερώτηση του InVeria.gr για τους ομιλητές του συλλαλητηρίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Καγκελίδης απάντησε ότι ήδη έχουν επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Βεροίας και δήλωσε ότι θα είναι παρών και θα χαιρετίσει στην εκδήλωση, όπως χαιρετισμό θα κάνουν και οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σχετικά με τον κεντρικό ομιλητή, ο κ. Καγκελίδης απάντησε πως είναι σε αναζήτηση του προσώπου και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί. 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter