Μεγάλη συγκέντρωση - συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 για το "Μακεδονικό" στη Βέροια


Μεγάλη συγκέντρωση - συλλαλητήριο στο κέντρο της Βέροιας, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, προσανατολίζονται να διοργανώσουν στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2019 οι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της Ημαθίας που συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019.


Πέρα από την αντίδραση σε επίπεδο Ημαθίας, θα υπάρξει κινητοποίηση για μαζική μετάβαση στην Αθήνα, στις 20 Ιανουαρίου 2019, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο στην πλ. Συντάγματος.

Στη συνάντηση της Κυριακής, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Π.Σ. Πατρίδας, παραβρέθηκε και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο οποίος βρισκόταν στην Ημαθία από νωρίς, καθώς παραβρέθηκε σε εκδήλωση στη Νάουσα, και αναφέρθηκε στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, επιχειρηματολογώντας υπέρ της άποψης ότι είναι επιζήμια για την χώρα. 


Για το αποτέλεσμα της σύσκεψης αναμένεται να παραχωρηθεί και συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη (15/1), ενώ παράλληλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που ορίστηκε θα κάνουν επαφές με φορείς της Ημαθίας για όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μεγάλο μέρος της σύσκεψης, όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από την σελίδα του InVeria.gr στο facebook και σχετικές φωτογραφίες:









Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο