“Μπράβο” από Γιάννη Παπαγιάννη σε ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για το “προδότες”


Συγχαρητήρια στα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την ανακοίνωση της Οργάνωσης που χαρακτηρίζει “προδότες” όσους ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών δίνει ο Γιάννης Παπαγιάννης, επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας. 

Να σημειωθεί ότι - μέχρι στιγμής - μόνο ο Γιάννης Παπαγιάννης και ο Απόστολος Εμμανουηλίδης είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας που δημόσια τάχθηκαν υπέρ της στάσης της οργάνωσης των νέων της ΝΔ. 

Στην δήλωσή του ο Γιάννης Παπαγιάννης αναφέρει: 
«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την υγιή, περήφανη αντίδραση τους στην επαίσχυντη συνθηκολόγηση των Πρεσπών. Γνωρίζοντας τις συνέπειες που ενδεχομένως προκαλέσει η κίνηση τους, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους, χωρίς λειάνσεις, στρογγυλέματα και πολιτικές σκοπιμότητες εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.
Στα μείζονα εθνικά θέματα οι κομματικές γραμμές περνούν σε δεύτερη μοίρα, αυτό που έχει απόλυτη προτεραιότητα είναι η υπεράσπιση της αλήθειας, το αναμφισβήτητο γεγονός πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Είναι καιρός η ηγεσία ενός κόμματος εξουσίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία να ακούσει τη βάση της, ιδιαίτερα εδώ, στη μακεδονική γη. Να κατανοήσει τη στάση των νέων αυτών ανθρώπων που έχουν κάθε δικαίωμα να αντιστέκονται στο βιασμό της ιστορικής αλήθειας. 
Και πιστεύω πως με την κρυστάλλινη αυτή θέση θα έπρεπε να συνταχθεί τόσο ο βουλευτής της ΝΔ του νομού όσο και η υποψήφια δήμαρχος της Βέροιας με το χρίσμα της ΝΟΔΕ Ημαθίας. Για να ξέρουν και οι πολίτες τι πραγματικά πρεσβεύουμε όλοι…».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο