Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δ. Βέροιας (φώτο - βίντεο)


Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του "Ένας Δήμος για όλους - Βέροια πρωταγωνίστρια" παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Απόστολος Εμμανουηλίδης, το απόγευμα της Τετάρτης (16/1/2019). 

Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, ωστόσο, ξεκίνησε με ευθείες βολές κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτη Παλπάνα, αλλά και κατά του βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία, Απόστολου Βεσυρόπουλου

Όπως είπε ο κ. Εμμανουηλίδης, "είδε το φως της δημοσιότητας ένα αστείο κείμενο που αφορά την υποψηφιότητά μου, από την τραγική ΝΟΔΕ και το αφεντικό της, τον πρόεδρό της ΝΟΔΕ και όχι μόνο, άλλος είναι το αφεντικό" (αργότερα αποκάλυψε πως αναφέρεται στον Απόστολο Βεσυρόπουλο). Συνεχίζοντας, είπε ότι "είναι ψεύτες, είναι γλύφτες και μακράν της πραγματικότητας". Μάλιστα, ο κ. Εμμανουηλίδης ανέφερε ότι δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από τοπικά στελέχη, τα οποία του ζήτησαν να κάνει πίσω. 

Μετά την απάντηση προς την ΝΟΔΕ Ημαθίας, ο κ. Εμμανουλίδης αναφέρθηκε σε βασικούς άξονες που θα κινηθεί ο συνδυασμός του.


Στο τέλος της αρχικής του τοποθέτησης, ο δικηγόρος και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καραρτζαφέρη Ξενοκράτης Σακλάς ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του Απόστολου Εμμανουηλίδη, ενώ ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα λάβει εντός των επομένων ημερών στήριξη και από την Ένωση Κεντρώων, του Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα, δήλωσε ανοιχτός και για άλλες στηρίξεις, ακόμα και από τη ΝΔ!

Σε ερώτηση του InVeria.gr για τα αδέσποτα, για τα οποία είπε ότι από την πρώτη μέρα κιόλας θα εξαφανιστούν από τη Βέροια, ο κ. Εμμανουλίδης απάντησε ότι θα βάλει στο κυνοκομείο και, αν δεν επαρκεί ο χώρος εκεί, θα βρει και νέο χώρο σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία. Σε επισήμανσή μας ότι κάτι τέτοιο αντιβαίνει το νόμο, ο κ. Εμμανουλίδης εμφανίστηκε σίγουρος για την πρότασή του και δήλωσε ότι θα βρεθεί λύση. 

Σε άλλη ερώτηση του InVeria.gr για τα σχόλια που ακούστηκαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ότι δεν θα συμμετέχει τελικά στις εκλογές και θα ενωθεί με άλλους συνδυασμούς, όπως αυτόν του Παύλου Παυλίδη, ο Απόστολος Εμμανουλίδης δήλωσε πως όχι μόνο θα συμμετάσχει στις εκλογές, αλλά θα περάσει και στον β΄ γύρο και τελικά θα πάρει τον Δήμο. Σε επανάληψη της ερώτησης για το αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να ενωθεί τελικά με άλλον συνδυασμό πριν τις εκλογές, το απέκλεισε κατηγορηματικά. 

Σε άλλη ερώτηση του InVeria.gr απάντησε ότι τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση στις 26 Μαρτίου 2019, για δύο λόγους: Πρώτον, για να έχει ένα συμβολισμό η ημέρα (μία μέρα μετά την διπλή γιορτή) και, δεύτερον, για... ευνόητους λόγους (που σημαίνει για να μην ασκηθούν πιέσεις από διάφορους πολιτικούς κύκλους προς τα πρόσωπα αυτά ώστε να αποχωρήσουν, όπως τουλάχιστον εμείς αντιλαμβανόμαστε το... ευνόητο). 

Τέλος, κληθείς από το InVeria.gr να σχολιάσει αν θα... συνεργαζόταν και με τον διάβολο για το καλό του Δήμου (με αφορμή την ατάκα που είχε πει η Γεωργία Μπατσαρά και χρησιμοποιήθηκε από πολιτικό της αντίπαλο ως... επιχείρημα αρνητικό), δήλωσε ότι ενοχλείτε στο άκουσμα και μόνο της λέξεις και ότι θα συνεργαστεί μόνο με άτομα που πιστεύουν στο τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια". 


Την συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος Πόπη Μαρτάκη, στο πλευρό του ήταν η κόρη του Αναστασία Εμμανουηλίδου, ενώ μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Μιχάλη Σουμελίδη, τον πρόεδρο της Άμμου Βαγγέλη Μοτσιοπουλο, τον πρόεδρο της Φυτειάς Νίκο Αγγέλου, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Σταύρο Κουμτσίδη, το στέλεχος της ΝΔ Γιώργο Μπιλέκα, τον γνωστό καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη (ο οποίος είναι γαμπρός του Απ. Εμμανουηλίδη), τον γνωστό επιχειρηματία Στέλιο Μεϊμαρίδη κ.α.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη Τύπου:













Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο