7 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχάλη Τζαφερόπουλου (υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας)

ΔΤ - Δήλωση του Μιχάλη Τζαφερόπουλου*: Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δράση με γνώση» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Βέροιας.

Η επαγγελματική, κοινωνική και συνδικαλιστική διαδρομή μου, με έχει εφοδιάσει με προσλαμβάνουσες τις οποίες θέλω και μπορώ να χρησιμοποιήσω για το καλό του τόπου μας. Η πολυετής παρουσία μου στη παγκόσμια χειροσφαίριση, μου έδωσε πολύτιμες εικόνες και εμπειρίες που θα μπορούσα να της μεταφέρω για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Γνώμονας η δυναμική της σκληρής δουλειάς και η αξία της γνώσης, όταν αυτή χρησιμοποιείται σωστά. Έτσι λοιπόν, ελπίζω με την στήριξη σας, να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω το καλύτερο για τον Δήμο μας.

Μιχάλης Τζαφερόπουλος είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας. Είναι εν ενεργεία διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης από το 2009 με παρουσία σε κορυφαίες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διακρίσεις με συμμετοχή του σε τελικούς σε όλο τον κόσμο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"

Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος

Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας