Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (7-17/2/2019)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 4:30 μ.μ. θα παραστεί στη Σύναξη Μοναχών και Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα τελέσει Αγιασμό, θα χαιρετίσει και θα κάνει την πρώτη εισήγηση στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Κληρικών που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, επί τη εορτή της αποδόσεως της Υπαπαντής του Κυρίου.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Πως θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Χαραλάμπους Κυδωνιάς.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα ευλογήσει την βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Βλασίου.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, επί τη εορτή των συνεργατών του Αποστόλου Παύλου Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης. Θα συμμετάσχουν οι συνεργάτες του ποιμαντικού και πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίουστις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας, επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Κουλακιώτου.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Στενημάχου.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την οικογένεια που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στην σύναξη νέων ζευγαριών στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο