ex-Αιρετικά: Τα must βήματα ενός υποψηφίου (ανεξαρτήτως πεδίου) για μια... αξεπέραστη προεκλογική καμπάνια στα social media


Αγαπητή μου φίλη υποψήφια και αγαπητέ μου φίλε υποψήφιε, 

Ήρθε η άγια εκείνη ώρα της μάχης του... σταυρού και σε πιάνει πανικός; Μη μου αγχώνεσαι. Η στήλη "ex-Αιρετικά" είναι εδώ για σένα, να σου δώσει τις πρώτες... βοήθειες!

Είτε κατεβαίνεις ως υποψηφία/ος στις τοπικές, είτε στις βουλευτικές εκλογές, το πρώτο πράγμα που σαφέστατα πρέπει να έχεις, είναι από 2-3 λογαριασμούς στα social media. Γιατί, αν δεν έχεις, πως θα γεμίσεις τον "τοίχο" σου με τις αμέτρητες φωτογραφίες που κάθε στιγμή της ημέρας οφείλεις (αυτό είναι το 2ο βήμα) να βγάζεις; 

Απαραίτητο είναι επίσης οι πολλές φωτογραφίες με άτομα ανώτερα από σένα στην πολιτική, υποψηφίους Δημάρχους, Περιφερειάρχες, προέδρους κομμάτων, υπουργούς - πρώην υπουργούς κλπ, αναλόγως με το πεδίο της δράσης σου. 

TIP: Όταν λέμε φωτογραφίες με ανώτερους, μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες

Ένα άλλο βασικό είναι να σχολιάζεις στα social media. Ασταμάτητα και στον καθένα. Καλά, δεν το συζητάμε για τα likes, εκεί πρέπει το... χεράκι και οι "καρδούλες" να πάρουν φωτιά. 

Ακόμη ένα πολύ... ωραίο συνήθειο είναι να στέλνεις spam μηνύματα στις επαφές σου (πάντα στα social media), χωρίς να λες κουβέντα, απλά κοινοποιώντας όσα βαρυσήμαντα αναρτάς με πάθος. 

Προς θεού! Μην πέσεις στην παγίδα και εκφέρεις πολιτικό λόγο ή άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω σου, γιατί σίγουρα κάποιοι θα δυσαρεστηθούν! Εσύ συνέχισε να χαμογελάς στις σέλφιζ ή στις κανονικές φωτογραφίες, με πάντα αμείωτη την διάθεση για "αγάπη μόνο". 

Με όλα τα παραπάνω, είμαι βέβαιος πως ξεκινάς με στέρεες βάσεις, ώστε να αναχθείς και συ στο πάνθεον των... Μανδαρίνων (κάποιοι σίγουρα μπερδευτήκατε και διαβάσατε "μαϊντανών", αλλά ήταν απλά ένας... κακεντρεχής συνειρμός από την πλευρά σας και τίποτα παραπάνω). 

Εύχομαι με τα παραπάνω να σας βοήθησα και ελπίζω να συνεχίσετε αυτήν την σπουδαία και τόσο συμπαθητική προεκλογική πορεία! 

Με "φιλικούς" (από τις φιλίες των social media) χαιρετισμούς και πολλές "καρδούλες", 

Νίκος

ΥΓ: Αν κάποιος από όσους διάβασαν το παραπάνω κείμενο είναι πολιτικός και αισθάνεται ότι δεν κατάλαβε το ακριβές του πνεύμα ή βρίσκει κάπως... υπερβολικές τις κινήσεις ή, εν πάση περιπτώσει, έχει περαιτέρω απορίες, μετά χαράς να επικοινωνήσει μαζί μας...


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο