Ήρθε η ώρα να "εξαργυρωθεί" η δράση των διοργανωτών των συλλαλητηρίων - Ανακοίνωσαν ίδρυση πολιτικού κόμματος - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ήρθε η ώρα να "εξαργυρωθεί" η δράση των διοργανωτών των συλλαλητηρίων - Ανακοίνωσαν ίδρυση πολιτικού κόμματος


Τη δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα, με την ονομασία «Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (ΕΠΟΣ), ανακοίνωσε ο Μιχάλης Πατσίκας, ένας εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Όπως ανέφερε ο κ. Πατσίκας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα «πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα» το οποίο είχε ως προμετωπίδα, και όχι ως μοναδικό ενδιαφέρον, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Πατσίκας αρνήθηκε να τοποθετήσει το ΕΠΟΣ στα δεξιά ή τα αριστερά του πολιτικού φάσματος, τονίζοντας ότι «εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το εθνικό συμφέρον. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στα χέρι αυτών που είναι μέσα στο κοινοβούλιο, σε βουλευτές της γκαζόζας και του κουραμπιέ». 

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Πατσίκας τόνισε ότι το κόμμα τους θα αναζητήσει συνεργασίες με άλλους εξωκοινοβουλευτικούς, πατριωτικούς φορείς, αποκλείοντας τη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή αλλά και με όσα κόμματα υπερψήφισαν τα μνημόνια.  

Πηγή: iefimerida.gr 


Δείτε σχετικό δημοσίευμα του InVeria.gr στις 31/1/2019, που ανέφερε για ανάλογη πολιτική κίνηση:

ex-Αιρετικά: Στα σκαριά "Μακεδονικό Πολιτικό Κίνημα" μετά τις Πρέσπες;


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.