Σε κομματική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια μίλησε η Εύα Καϊλή (φώτο)


Εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή πραγματοποίησε το ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας το πρωί της Κυριακής (24/2/2019) στη Βέροια, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Μαρτίου.

Πριν την ομιλία της Εύας Καϊλή σε στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ, όπου η έγινε αναφορά στην Ευρώπη του σήμερα και του αύριο, στην προσχώρηση Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα και τη στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ιδιαίτερα στις δημοτικές εκλογές της Βέροιας. Η κα Καϊλή σημείωσε πως οι όποιες μετακινήσεις στελεχών δεν διεμβολίζουν το εγχείρημα της κεντροαριστεράς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ δεν επηρεάστηκαν από τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών.


Ειδικότερα για την περίπτωση Τόλκα αναφέρθηκε με έντονο ύφος και ο γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος ανέφερε ότι έφυγε ένα βαρίδιο από την παράταξη και έκλεισε τον σχολιασμό του με τον παιδικό τραγούδι της εποχής του "Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί Κωνσταντινάτο, μας πήρατε, μας πήρατε, βαρέλι δίχως πάτο"... Μάλιστα, μίλησε για "συμμορία τυχοδιωκτών", ενώ εξέφρασε την ευχή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία ο κ. Τόλκας και τον κάλεσε δημόσια να μην προκαλεί, ούτε τη μνήμη τους, ούτε την γνώση των γεγονότων... Όταν θα έρθει η ώρα θα ακουστούν όσα πρέπει να ακουστούν για την πορεία του και την διαδρομή του και για όσα μεσολάβησαν. 

Για τον Δήμο της Βέροιας, ο Κώστας Ασλάνογλου δήλωσε πως όταν θα υπάρξει ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Βοργιαζίδη για το Δήμο Βέροιας θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και από την Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές, δήλωσε σίγουρος ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι δεύτερο κόμμα στην Ημαθία, μετά τη ΝΔ. 


Στην ομιλία που ακολούθησε η Εύα Καΐλή αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα της πολιτικής, την Ευρώπη (θα είναι εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής), την οικονομία, τα εθνικά θέματα, ενώ τόνισε πως τα στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων υγειών δυνάμεων παραμένουν προσηλωμένα στον στόχο τους, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ και ατόμων από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ως μεμονωμένες ενέργειες εν αγνοία του συνόλου των Ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. 












Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο