Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στ. Κυμπουρόπουλος τα είπε με τη Ν. Καρατζιούλα για πρόγραμμα ΝΔ και ημερίδα στην Ημαθία


Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία παρουσίασε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/2) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, όπου παραβρέθηκαν και πολλά στελέχη από την Ημαθία που σχετίζονται με τον χώρο της υγείας. 

Μεταξύ των στελεχών αυτών ήταν η Νίκη Καρατζιούλα, περιφερειακή σύμβουλος Κ. Μακεδονίας και φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, η οποία μάλιστα είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στις επικείμενες εκλογές. 

Μεταξύ των διάφορων επαφών και συναντήσεων (ως γνωστόν στο περιθώριο αυτών των εκδηλώσεων, πριν και μετά, δίνεται η δυνατότητα για πολλές συνομιλίες) η Νίκη Καρατζιούλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ψυχίατρο στο επάγγελμα και γνωστό στο πανελλήνιο για την αγωνιστικότητα του, παρά τα κινητικά του προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν ο πρώτος σημαιοφόρος που έκανε παρέλαση καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο στις 28 Οκτωβρίου 1999, συγκινώντας το πανελλήνιο για την επιμονή του.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας των δύο, λοιπόν, Νίκη Καρατζιούλα και Στέλιος Κυμπουρόπουλος συζήτησαν το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία, ως εργαζόμενοι και οι δυο στο τομέα και παράλληλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ενημέρωσε την κα Καρατζιούλα ότι θα επισκεφθεί σύντομα την Ημαθία, για να συμμετάσχει σε Ημερίδα για την Ψυχική Υγεία που σχεδιάζεται να διοργανωθεί το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε αργότερα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας και φυσιοκοθεραπευτής επίσης, Παναγιώτης Παλπάνας.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τη Νίκη Καρατζιούλα
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τη Νίκη Καρατζιούλα και τον Παναγιώτη Παλπάνα


Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο