22 Φεβρουαρίου 2019

Το προσωπείου του κομματικού "φαρισαϊσμού" (άποψη)


ΑΠΟΨΗ: Το Τριώδιο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, ως μια εκκλησιαστική περίοδος πνευματικού στοχασμού και αναζήτησης για όλους τους πιστούς. 

Στην τοπική όμως πολιτική σκηνή ο Φαρισαϊσμός ξεχείλισε! 

Κάποιοι από τους υποψηφίους που διεκδικούν "θώκο", κατά τη δική τους πολιτική νοοτροπία, και όχι τιμητικό αξίωμα, σύμφωνα με το Δέον, φόρεσαν το προσωπείο της κομματικής τους έπαρσης και αλαζονείας....το οποίο βεβαίως ουδέποτε απεκδύθηκαν, ωστόσο όμως η ανασφάλεια και ο πανικός της επερχόμενης εκλογικής τους ήττας και η ανικανότητά τους να συστήσουν επαρκή συνδυασμό, τους εξωθεί σε ξεπερασμένες και καταδικαστέες από την κοινή γνώμη παλαιοκομματικές τακτικές της δήθεν υποχρεωτικής κομματικής πειθαρχίας! Επιδίδονται σε επικλήσεις κομματικής υπακοής και σε δηλώσεις του τύπου "αν δεν συστρατευθείτε θα υποστείτε τις συνέπειες"..... Πόσο παλιακό και φθηνό συνάμα!!! 

Οι πολίτες όμως, στην επιλογή τους για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνειδητοποιημένοι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά και λειτουργούν απαλλαγμένοι από κομματικά βαρίδια. Αυτή η άρνηση του κόσμου είναι που αντιτίθεται στη βαθιά ριζωμένη παλαιοκομματική τους ιδιοσυγκρασία και έχει εξαγριώσει τους κατά τα άλλα είναι "κακομαθημένους" χρισμένους.... 

Για άλλη μια φορά θα επαναλάβω, ότι η ΑΡΕΤΗ στους ΑΙΡΕΤΟΎΣ είναι δική μας ΕΠΙΛΟΓΉ... ημών των πολιτών!! Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε ανθρώπους έντιμους, καθαρούς, με όρεξη για δουλειά για τον τόπο τους και όχι για τιμητική αποστρατεία, κατά τη δήλωση ορισμένων, που επιχειρούν να εγκαθιδρύσουν πολιτικό ήθος στα τοπικά δρώμενα, επιλέγοντας να δηλώσουν την παρουσία τους με καθαρό δημόσιο λόγο, με εκδηλώσεις ποιότητας που απέχουν μακράν των ξεπερασμένων κομματικών και πολιτικάντικων συναθροίσεων!!!  

* Της Πόπης Δεμερτζίδου-Παπαγιάννη, Δικηγόρου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια