ΒΙΝΤΕΟ: "Μακεδονία Ξακουστή" στην Παλαιά Μητρόπολη από τους ψάλτες και στην παρέλαση από Ποντιακά Σωματεία του Δ. Βέροιας


Το "Μακεδονία Ξακουστή" τραγούδησαν οι ψάλτες στην Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, αμέσως μετά το "Δι' ευχών" του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος τέλεσε αρχιερατική Θ. Λειτουργία και Δοξολογία για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. 

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στον Μητροπολίτη, ενώ πολλοί από το εκκλησίασμα (και ορισμένοι των επισήμων) τραγούδησαν μαζί με τους ψάλτες. 

Λίγο αργότερα, τα Ποντιακά Σωματεία του Δ. Βέροιας σταμάτησαν και έστρεψαν τα λάβαρά τους προς την εξέδρα των επισήμων, τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή", σε μία ανεπανάληπτη στιγμή στα δεδομένα της Βέροιας, καταφέροντας να περάσουν ηχηρά το μήνυμά τους, αλλά με σεβασμό στην ημέρα και στην περίσταση. Χωρίς ύβρεις, χωρίς φτυσίματα, χωρίς κομματικές ή μισαλλόδοξες εκφράσεις και συνθήματα. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα δύο περιστατικά:  Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο