25 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: "Μακεδονία Ξακουστή" στην Παλαιά Μητρόπολη από τους ψάλτες και στην παρέλαση από Ποντιακά Σωματεία του Δ. Βέροιας


Το "Μακεδονία Ξακουστή" τραγούδησαν οι ψάλτες στην Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, αμέσως μετά το "Δι' ευχών" του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος τέλεσε αρχιερατική Θ. Λειτουργία και Δοξολογία για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. 

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στον Μητροπολίτη, ενώ πολλοί από το εκκλησίασμα (και ορισμένοι των επισήμων) τραγούδησαν μαζί με τους ψάλτες. 

Λίγο αργότερα, τα Ποντιακά Σωματεία του Δ. Βέροιας σταμάτησαν και έστρεψαν τα λάβαρά τους προς την εξέδρα των επισήμων, τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή", σε μία ανεπανάληπτη στιγμή στα δεδομένα της Βέροιας, καταφέροντας να περάσουν ηχηρά το μήνυμά τους, αλλά με σεβασμό στην ημέρα και στην περίσταση. Χωρίς ύβρεις, χωρίς φτυσίματα, χωρίς κομματικές ή μισαλλόδοξες εκφράσεις και συνθήματα. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα δύο περιστατικά:  Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια