Στην 3η θέση η εφηβική ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας του Final Four στο Αιγίνιο!


Η εφηβική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας κατέκτησε την 3η θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά στο final four που έγινε στο ΔΑΚ Αιγινίου στις 9,10 Μαρτίου.
Οι συνεχείς ατυχίες (τραυματισμοί) του τελευταίου χρονικού διαστήματος έφεραν την ομάδα να συμμετέχει στα παιχνίδια με 8 μόλις παίκτες. Όμως οι έφηβοι του Καπνά έπαιξαν και για τα παιδιά που έλειπαν, μπήκαν στον ημιτελικό με τον Πιερικό Αρχέλαο με πάθος αλλά και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή τους, είχαν σε όλο σχεδόν το διάστημα του παιχνιδιού το προβάδισμα του σκορ όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να βρουν ένα καλάθι που χρειαζόταν να τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό χάνοντας με 79-80.

Στον μικρό τελικό με την ΑΓΕΠ η ομάδα εμφανίστηκε με το ίδιο πάθος και με την ίδια προσήλωση στο πλάνο και τελικά νίκησε με 62-53 κατακτώντας την 3η θέση.

Στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα οι στιγμές ήταν συγκινητικές μιας και 3 παίκτες της ομάδας λόγω ηλικίας δεν θα ακολουθήσουν την παρέα (τους εκπροσώπησε επάξια ο Ορφανίδης γιατί οι άλλοι δύο Δημάκας και Βοργιαζίδης ήταν τραυματίες).

Οι παίκτες ομόφωνα μαζί με τον προπονητή τους «έχρισαν» MVP για την ομάδα στο final four τον Στογιαννόπουλο για την καταπληκτική εμφάνιση και στους δύο αγώνες.

Όλη η ομάδα έλαβε τα συγχαρητήρια των υπευθύνων της ΕΚΑΣΚΕΜ αλλά και παραγόντων των άλλων ομάδων για την μπασκετική αξία και προσπάθεια στο αγωνιστικό μέρος αλλά και για το ήθος και εικόνα που έδειξε και στους δύο αγώνες δίνοντας τα εύσημα στο προπονητή Καπνά Κωνσταντίνο και στον έφορο Ορφανίδη Αριστοτέλη.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 79-80

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης – Μητώνας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ): 28-25 , 42-40 , 66-57 , 79-80

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 9, Αβραμίδης Ι. 5, Καραθανάσης Φ. 14(2τρ.), Στογιαννόπουλος Κ. 12(1τρ.), Καραισαρίδης Λ. 4, Ιωαννίδης Φ. 9, Ορφανίδης Θ. 10(ΑΡΧ), Ασλανίδης Θ. (τραυμ), Χαραλαμπίδης Π. 16.




ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΓΕΠ 62-53

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης – Μητώνας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΓΕΠ): 23-11 , 33-26 , 51-37 , 62-53

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 2, Αβραμίδης Ι. 5(1τρ.), Καραθανάσης Φ. 17(1τρ.), Στογιαννόπουλος Κ. 11, Καραισαρίδης Λ. , Ιωαννίδης Φ. 9, Ορφανίδης Θ. (ΑΡΧ), Ασλανίδης Θ. (τραυμ), Χαραλαμπίδης Π. 18.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο