21 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση Βοργιαζίδη στο Δ.Σ. Βέροιας για οδό Ν. Μουτσόπουλου, θέματα που τέθηκαν σε συνεργάτες του Ν. Παππά και τηλεοπτικό σήμα στο Σέλι


Για την μετονομασία οδού της πόλης σε οδό "Νικολάου Μουτσόπουλου" θα συζητήσει σε επόμενη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (20/3/2019).

Επίσης, ο κ. Βοργιαζίδης ενημέρωσε το Σώμα ότι - αν και αναβλήθηκε η συνάντησή του με τον Νίκο Παππά - συζήτησε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το Δήμο (δίχρονη προσχολική εκπαίδευσης, νομοθεσία περί αδεσπότων, κολυμβητήριο και παραχώρηση παλιών δικαστηρίων), ενώ για το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης στο Σέλι, όπου υπάρχουν μόνο 10 μόνιμοι κάτοικοι ενώ τα σπίτια είναι 1500, ανέφερε ότι είναι θεωρεί πως είναι κάτι τυπικό και θα μπορέσει να κατατεθεί.  

Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι εντάχθηκαν οι τρεις προτάσεις του Δήμου στο Leader (ανάπλαση πλατείας Μακροχωρίου, κατασκευή μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Αγ. Γεωργίου, Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Νικομήδειας). 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια