21 Μαρτίου 2019

"Βίοι παράλληλοι" στην ομιλία του Υπουργού Ν. Παππά στη Βέροια - Μέσα θερμά χειροκροτήματα και έξω συνθήματα (βίντεο - φώτο)


Δύο παράλληλοι κόσμοι, που σε κάποια φάση ενώθηκαν και οι εικόνες ήταν άσχημες... Αυτό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (20/3) στη Βέροια, όπου τα "γιουχαΐσματα" προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά διαδέχτηκαν θερμά χειροκροτήματα εντός της γεμάτης αίθουσας της "Ελιάς". 

Αλλά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας, το ενθουσιώδες κλίμα διέκοψαν προς στιγμή μια εκπαιδευτικός (νηπιαγωγός) και μία γυμνάστρια, που επιχείρησαν να υψώσουν την ελληνική σημαία και να διαμαρτυρηθούν, ωστόσο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και Ασφάλεια τις απομάκρυναν.

Τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά στο τέλος της εκδήλωσης, όταν άτομα που ήταν παρόντα στην εκδήλωση δέχτηκαν ύβρεις, απειλές μέχρι και φτυσίματα από μικρή ομάδα που ξεκόπηκε από τους συγκεντρωμένους έξω από την εκδήλωση και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσουν οι πολίτες με ασφάλεια.


Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Το "Μακεδονικό", την οικονομία, τις εκλογές, ενώ είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους υποψηφίους που έχει δώσει στήριξη ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια και τον Σταύρο Τσέλιο στη Νάουσα (φωτο).  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, ο διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας Τάκης Μαυρογιώργος, η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη κ.α.

Δείτε στο πρώτο βίντεο απόσπασμα της ομιλίας, στο δεύτερο βίντεο στιγμιότυπα από τα μικροεπεισόδια και σχετικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια