Επεισοδιακή η ομιλία Ν. Παππά στη Βέροια


Σε γεμάτη αίθουσα στην "Ελιά", αλλά και συγκεντρωμένους έξω από το χώρο (30 - 50 άτομα περίπου), πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η ομιλία του Υπουργού Νίκου Παππά, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019. 


Ο κ. Παππάς προσήλθε στον χώρο της εκδήλωσης λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Κατά την άφιξή του ακούστηκαν γιουχαΐσματα από μικρή ομάδα που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς και ήταν περιορισμένη από την αστυνομία. Αφού ξεκίνησε την ομιλία του και αναφερόμενος στο "Μακεδονικό", δύο γυναίκες που είχαν περάσει στο χώρο της εκδήλωσης επιχείρησαν να διαμαρτυρούν και απομακρύνθηκαν από την αίθουσα, προκαλώντας ωστόσο ολιγόλεπτη αναστάτωση. Τα πιο σοβαρά περιστατικά σημειώθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης και την απομάκρυνση του κ. Παππά, καθώς μικρή μερίδα των συγκεντρωμένων επιτέθηκαν φραστικά και κινήθηκαν απειλητικά κατά του κόσμου που έβγαινε από τον πολυχώρο της "Ελιάς" και επιχειρούσαν να διασχίσουν την πλατεία.

Βίντεο από τα επεισόδια:



Περισσότερα σχετικά με όσα έγιναν εντός και εκτός της εκδήλωσης σε επόμενες αναρτήσεις, με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο