6 Μαρτίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης: "Άμεση ολοκλήρωση του χώρου στάθμευσης κάτω από την πλατεία Ελιάς"


ΔΤ: Πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη του σε διαδικτυακό μέσο ο κύριος Βοργιαζίδης είχε το απύθμενο πολιτικό θράσος να ισχυριστεί δημόσια πως έχει υλοποιήσει το 80% των προεκλογικών του δεσμεύσεων. 

Μία εξ αυτών, ήταν και η κατασκευή χώρου πάρκινγκ κάτω από την πλατεία της Ελιάς, ώστε να περιοριστεί το έντονο πρόβλημα της έλλειψης επαρκών χώρων στάθμευσης που αντιμετωπίζουμε στο κέντρο της πόλης. Το έργο αυτό που εξαγγέλθηκε το 2014 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καταργώντας στην ουσία και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή, τις κυλιόμενες σκάλες (που παραμένουν ακίνητες) και τον πολύπαθο ανελκυστήρα που δεν λειτουργεί ποτέ… 

Είναι ξεκάθαρο πως στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Ο δήμος μας έχει εγκαταλειφθεί, μαραζώνει, εξαιτίας της πλήρους ανικανότητας του πολιτικού τέκνου της κυρίας Ουσουλτζόγλου να πράξει ακόμη και τα αυτονόητα. Και το χειρότερο είναι πως επιμένει να προσβάλει τη νοημοσύνη των δημοτών με ανάλογες δηλώσεις που αποδεικνύουν πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική και με την πραγματικότητα, μοιράζει ψέματα χωρίς αιδώ.

Δεσμεύομαι πως θα προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή αναζητώντας και νέες λύσεις με υπέργειους και υπόγειους χώρους πάρκινγκ, ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να δώσουμε οξυγόνο στο δοκιμαζόμενο κέντρο της πόλης. 

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροιαfb ver

ejp565h8x25u9zjfrimmbmaca15y0l