Με 2 τραγούδια συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Βέροιας στον Διαγωνισμό (με ψηφοφορία του κοινού) “Κάν’ το ν’ακουστεί 2019” - Πως να τα ψηφίσετε αν σας αρέσουν!


Με δύο τραγούδια συμμετέχει η ραδιοφωνική ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ακουστεί 2019” με θέμα “Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους”.

Μετά την διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών της κριτικής επιτροπής, έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία ακροατών για το βραβείο κοινού στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ακουστεί 2019” και τα τραγούδια των μαθητών της Βέροιας είναι το τραγούδι Νο 82 με τίτλο "Το μήνυμα του μικρού πρίγκιπα" και το τραγούδι Νο 86 με τίτλο "Μίλα σ΄ όποιον υποφέρει". 

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν τα τραγούδια και, βεβαίως, αν τους αρέσουν να ψηφίσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών, μπορούν να μπουν στην σελίδα του διαγωνισμού, να επιλέξουν κατηγορία "Τραγούδια", ακούστε τα τραγούδια (Νο 82 και Νο 86 του Μουσικού Σχολείου Βέροια) και μπορείτε να ψηφίσετε θετικά, αφού ακούσετε τουλάχιστον το μισό τραγούδια, πατώντας  το εικονίδιο της καρδούλας που εμφανίζεται στα μέσα του τραγουδιού, δίπλα στον τίτλο. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πατήστε ΟΚ στο εικονίδιο που αναπηδά και βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει πλήρως κόκκινο το εικονίδιο της καρδιάς.

Ψηφίστε εδώ:

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο