Ενημερωτική επίσκεψη του Κώστα Καλαϊτζίδη στο Σφαγείο Βέροιας και ικανοποίηση για την τροφοδοσία της αγοράς ενόψει Πάσχα


ΔΤ: Επίσκεψη στο Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας ενόψει της προετοιμασίας για την κατάλληλη τροφοδοσία της αγοράς για τη γιορτή του Πάσχα πραγματοποίησε την Κυριακή, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Kαλαϊτζίδης. 

Παρουσία εκπροσώπων της Κτηνιατρικής υπηρεσίας, του Σφαγείου, των κτηνοτροφικών φορέων της περιοχής, παραγωγών και εμπόρων κρέατος, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ομαλή  τροφοδοσία της αγοράς, την προώθηση της ντόπιας παραγωγής και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν από το παρεμπόριο και παράνομες διακινήσεις σφάγιων.


Από την πλευρά του Κώστα Καλαϊτζίδη ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας του κρέατος, στην επάρκεια για την έγκαιρη τροφοδοσία της αγοράς αλλά και στην τελική τιμή των προϊόντων του, ώστε να είναι προσιτά σε όλους τους καταναλωτές. Για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε ότι το Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και με πλήρη διασφάλιση της ποιότητας των κρεάτων του, από κάθε άποψη. Παράλληλα οι κτηνοτρόφοι της Ημαθίας και ο τοπικός εμπορικός κλάδος που ασχολείται με την παραγωγή και τη διακίνηση του ντόπιου κρέατος εγγυώνται την άριστη ποιότητα των κρεάτων που προέρχονται από τη Βέροια και την Ημαθία (αμνοερίφια, μοσχάρι και χοιρινά) και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατούν χαμηλά τις τιμές. 


Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ενημέρωση που είχε, ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την προσπάθεια που κάνουν και τους έδωσε συγχαρητήρια. Επισκεπτόμενος και τη γραμμή παραγωγής ευχαρίστησε το ίδιο όλους τους εργαζόμενους στο Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας και τους ευχήθηκε υγεία και καλό Πάσχα.


Στην ενημερωτική επίσκεψη του Κώστα Καλαϊτζίδη στο Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας συμμετείχαν και οι: Μπέλλας Ιωάννης Πρόεδρος Δ..Σ Βιομηχανικού Σφαγείου Ημαθίας Α.Ε.Β.Ε., Μπέλλας Δημήτρης Μέλος Δ.Σ Βιομηχανικού Σφαγείου Ημαθίας Α.Ε.Β.Ε., Κόβας Δημήτριος Πρόεδρος Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας, Κύρτσιος Στέργιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης αιγοπροβατοτρόφων, Κουτσιώφτης Δημήτριος Αντιπρόεδρος Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας, Σίμος Στέλιος Γενικός Γραμματέας Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας, Κόβας Φώτιος Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος Βιομηχανικού Σφαγείου Ημαθίας, Καδόγλου Σταύρος έμπορος κρεάτων, Φακαλής Ιωάννης κτηνίατρος Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε Ημαθίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο