Έρχεται στη Βέροια ο Ζόραν Ζάεφ; Τι αναφέρει δημοσίευμα της γειτονικής χώρας για την ανταπόδοση της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού


(ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!) Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ, ωστόσο ήδη ΜΜΕ από την γείτονα χώρα μεταδίδουν πως έχει κανονιστεί η... ανταπόδοση της επίσκεψης του κ. Ζάεφ, η οποία προσδιορίζεται για τα τέλη Απριλίου 2019, δηλαδή, κοντά στο Πάσχα. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα republika.mk, o Ζόραν Ζάεφ προσανατολίζεται στο να επισκεφθεί την Ελλάδα την Μ. Παρασκευή (26/4), με αρχικό σταθμό την Αθήνα και θα παραμείνει στην Ελλάδα έως και την Κυριακή του Πάσχα (28/4), ενώ το Μ. Σάββατο είναι πιθανό να επισκεφθεί - συνοδευόμενος από τον Αλέξη Τσίπρα - τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας και το βράδυ θα παραστεί στην τελετή Αναστάσεως στην πόλης της Βέροιας (σ.σ.: στην πλ. Εληάς). Ανήμερα του Πάσχα θα βρεθεί στο εξοχικό του στην Χαλκιδική, όπως καταλήγει το δημοσίευμα. 

Όπως έχει γίνει ωστόσο ήδη γνωστό από την Γενική Γραμματεία ενημέρωσης της Κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα, για να μεταφέρει ο ίδιος αυτή τη φορά το Άγιο Φως, οπότε θεωρείται απίθανο να παραμείνει για Ανάσταση στη Βέροια, μαζί με κ. Ζάεφ. Πιθανότατα θα παραστεί στη Βέροια ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος (κατά το πρωτόκολλο) και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, η οποία άλλωστε είχε κάνει και πέρσι Ανάσταση στη Βέροια. 

Το τελικό και επίσημο και τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί τις επόμενες 10 μέρες.

Η ανάρτηση του republika.mk στην αγγλική έκδοση, με τίτλο "Ο Τσίπρας έρχεται στα Σκόπια και στη συνέχεια ο Ζάεφ πάει στην Βεργίνα για Πάσχα": https://english.republika.mk/news/tsipras-comes-to-skopje-then-zaev-goes-to-vergina-for-easter/

_____________

Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι αληθή και πρόκειται για το πρωταπριλιάτικο του InVeria.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο