ex-Αιρετικά: Που έδωσε "χρίσμα" για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βέροια!


Αναμφισβήτητα, το πολιτικό γεγονός για την Ημαθία το περασμένο Σαββατοκύριακο, φίλη μου και φίλε, ήταν η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία και η ομιλία του στη Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής (31/3).

Από την επίσκεψη προέκυψε, μεταξύ άλλων, ότι με τον πλέον επίσημο τρόπο, δια χειλέων του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, δόθηκαν τα χρίσματα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές... 

Μόνο που το χρίσμα δεν αφορούσε ούτε το Δήμο Βέροιας, ούτε το Δήμο Αλεξάνδρειας, ούτε το Δήμο Νάουσας, αλλά μόνο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και, συγκεκριμένα, στον Απόστολο Τζιτζικώστα...!

Είπε και ξαναείπε ο κ. Μητσοτάκης για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πόσο καλός Περιφερειάρχης είναι και πόσο καλά θα συνεργαστούν αύριο - μεθαύριο όταν ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός και ο Τζιτζικώστας και πάλι Περιφερειάρχης, αλλά καμιά μα καμία αναφορά στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης της Ημαθίας...

Από όλο αυτό το σκηνικό, κάποιοι υποψήφιοι φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους (δηλαδή από τη μη αναφορά στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά από τον πρόεδρο της ΝΔ), αν και είναι φαίνεται πως - επισήμως τουλάχιστον - η τοπική ΝΔ παρέχει στήριξη στην κα Μπατσαρά. Τώρα, τι ακριβώς ισχύει, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να μαντέψουμε. Ας τα βρουν μεταξύ τους στην... γαλάζια οικογένεια.

Πάντως, ούτε "εκλεκτούς", ούτε "αποστάτες" ξεχώρισε ο πρόεδρος. Μάλλον είναι ανοιχτή η... αγκαλιά για όλους!

Εν τω μεταξύ, έγινε και η... μάχη της selfie, μεταξύ υποψηφίων διάφορων συνδυασμών που διεκδικούν το Δήμο Βέροιας, αλλά δεν απεμπολούν το δικαίωμά τους να είναι μέλη και υποστηρικτές της ΝΔ και τα μηνύματα "νίκης" πήγαιναν βροχή! Στην "μάχη" συμμετείχαν υποψήφιοι ή συνεργάτες από τους συνδυασμούς Μπατσαρά, Παυλίδη και Παπαγιάννη (αν ήταν κάποιος από τον συνδυασμό Εμμανουηλίδη και δεν τον είδαμε, να μας συγχωρέσει). 

Για να τα πούμε, όμως, τα πράγματα με το όνομά τους, δεν αξίζει κανένα χρίσμα, καμία στήριξη και κανένα... δόντι, αν ο ίδιος (ή η ίδια) ο/η επικεφαλής δεν εμπνεύσει... Με το ζόρι παντρειά (ούτε ψήφιση) δεν γίνεται, πρέπει ο καθένας να αποδείξει την αξία του, για να μπορεί να γυρίσει στο κάθε κόμμα και στον κάθε παράγοντά του και να πει "Δεν σε έχω ανάγκη, έχω τον κόσμο που με στηρίζει". 

ΥΓ: Στην Αλεξάνδρεια ήταν τρεις υποψήφιοι που έσπευσαν να υποδεχτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οπότε στη Βέροια μάλλον πιο... χαλαρά είναι τα πράγματα (λέμε τώρα)

ΥΓ2: Το παραπάνω κείμενο δεν είναι πρωταπριλιάτικο...! 


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο