ex-Αιρετικά: Ψήνεστε να παρακολουθήσουμε μαζί 60 συνεντεύξεις Τύπου που θα λένε τα ίδια;


Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που οι Ευρωεκλογές συμπίπτουν με τοπικές εκλογές (εκτός και αν αλλάξει πάλι την επόμενη φορά), ωστόσο έχουμε 1,5 μήνα ακόμα για αυτή τη φορά και θα πρέπει εκεί στις τοπικές οργανώσεις να τα... ακούσουν ένα χεράκι! 

Καταρχάς, αν κάθε κόμμα υποδεχθεί κατά ΜΟ 20 υποψηφίους βουλευτές, θα έχουμε τουλάχιστον 60 άτομα που θα έρθουν στην Ημαθία. Ένα το κρατούμενο. 

Αν κάθε ένας από αυτούς που θα έρθουν δώσουν συνέντευξη Τύπου, θα έχουμε τουλάχιστον 60 συνεντεύξεις. Δύο τα κρατούμενα. 

Αν το κάθε ΜΜΕ καλύψει όλες τις συνεντεύξεις Τύπου των υποψ. Ευρωβουλευτών, συν τις άλλες τις επικαιρότητας και τον τοπικών εκλογών, θα ξεπεράσουμε τις 80 συνεντεύξεις. Τρία τα κρατούμενα. 

Πάμε τώρα στο δια ταύτα... Από την εμπειρία, όσο "πεφωτισμένος" και αν είναι ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής, σε γενικές γραμμές θα πει τα ίδια με τους υποψηφίους του ίδιου κόμματος. 

Δηλαδή, οι τοπικές οργανώσεις έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να καταχρώνται την ευγένεια, την καλή διάθεση και τον χρόνο των ΜΜΕ, για να τρέχουν κάθε μέρα σε συνεντεύξεις Τύπου, που θα ακούν τα ίδια, θα ρωτούν τα ίδια και θα παίρνουν απαντήσεις για τα ίδια. Και μάλιστα, όποια μέρα και ώρα βολέψει τον καθένα! Χμ... Δύσκολο. 

Μέχρι τώρα, τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγαν από μια καλή κρυάδα και ίσως κατάλαβαν πως τα ΜΜΕ δεν είναι "εργαλεία" τους. Σήμερα παίρνει σειρά και το ΚΙΝΑΛ. 

Καταλαβαίνω πως το κάθε στέλεχος θέλει να κάνει το χρέος του ή να φανεί και λίγο (σε μερικές περιπτώσεις). Αν γίνει με σύνεση η πρόσκληση σε συνεντεύξεις Τύπου, ίσως πετύχουν το αποτέλεσμα. Αν όχι, θα είναι τρεις (ή όσοι είναι) και ο κούκος!

ΥΓ: Κάποιος να ενημερώσει τις στελεχάρες πως εδώ στην... επαρχία, δεν υπάρχουν ΜΜΕ με 5 και 10 δημοσιογράφους για να μοιράζονται το χαμαλίκι. 

ΥΓ2: Δώσε και μένα μπάρμπα! (τζάμπα είναι...)


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο