ex-Αιρετικά: Τα... στοιχήματα θα "ταρακουνήσουν" τους υποψηφίους Δημάρχους Βέροιας;


Πολύ σούσουρο έγινε, φίλη μου και φίλε, για το κουπόνι σε στοιχηματικό site με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Βέροιας και τις αποδόσεις που δίνει σε κάθε μία από αυτές.

Αρχικά, οι αποδόσεις έδειχναν πρόκριση του σημερινού Δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη (όχι ως το απόλυτο φαβορί όμως) και ισοψηφούσαν σχεδόν οι Αντώνης Μαρκούλης και Παύλος Παυλίδης, ακολουθούσε ο Γιάννης Παπαγιάννης και πολύ πιο πίσω η Γεωργία Μπατσαρά και ο ακόμη περισσότερο πίσω Γιώργος Μελιόπουλος (ΚΚΕ). 

Τα πράγματα διαμορφώθηκαν λίγο, ο Κώστας Βοργιαζίδης κρατά την πρώτη θέση, ενώ δεύτερος περνά ο Παύλος Παυλίδης, σχετικά κοντά ο Αντώνης Μαρκούλης, με διπλάσια απόδοση στη συνέχεια ο Γιάννης Παπαγιάννης, η Γεωργία Μπατσαρά σε πιο καλή μοίρα από την αρχική εμφάνιση και σταθερά πίσω ο Γιώργος Μελιόπουλος. 

Είναι ξεκάθαρο πως το στοίχημα δεν είναι δημοσκόπηση και πολλοί παράγοντες είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις αποδώσεις. Ο μόνος παράγοντας που δεν εμπλέκεται είναι η... επιρροή λόγω γνωριμιών! 

Επειδή όμως δεν θέλουμε να δώσουμε τόση αξία στον πολιτικό τζόγο και στον τζόγο στην πολιτική, αλλού θα σταθούμε... 

Άραγε, αυτές οι αποδόσεις θορύβησαν ή απασχόλησαν τους υποψηφίους Δημάρχους και όσους τους στηρίζουν; 

Ο Κώστας Βοργιαζίδης "διάβασε" το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο; 
Οι Αντώνης Μαρκούλης και Παυλος Παυλίδης είδαν ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος την 1η Κυριακή και πως για να περάσουν δεν αρκούν τα... λόγια; 
Ο Γιάννης Παπαγιάννης έπιασε το... υπονοούμενο ότι και χωρίς χρίσματα γίνεται η δουλειά, αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά; 
Η Γεωργία Μπατσαρά κατάλαβε πως είναι στο χέρι της (και όχι στα κομματικά στελέχη) να "κερδίσει" τον κόσμο τόσο της ΝΔ, όσο και άλλων πολιτών, δεδομένου ότι πέρα από την όποια στήριξη, διαθέτει κυρίως την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Ο Γιώργος Μελιόπουλος δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με τα στοιχήματα, καθώς ο τζόγος απορρίπτεται μετά βδελυγμίας ως καθαρά καπιταλιστικό μέσο απομύζησης των εργατών.

Όσο περνά ο καιρός, η... μπίλια (αφού μιλάμε με όρους τζόγου) θα κάθεται σε διαφορετικά νούμερα και χρώματα. Πολλά θα παίξουν ρόλο, από τα προγράμματα και τους υποψηφίους μέχρι τα... σκάνδαλα (εντός ή εκτός εισαγωγικών αν θέλετε) που ίσως κάποιοι θελήσουν να βγάλουν προς τα έξω την κατάλληλη ώρα. 

Και, μιλώντας για σκάνδαλα, μαθαίνουμε ότι έρχεται καταιγισμός πληροφοριών κατά συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου, ο οποίος στον πολιτικό του βίο μάλλον έδωσε "πατήματα" στους σημερινούς πολιτικούς του αντιπάλους να ισχυρίζονται πως δεν άσκησε χρηστή και διαφανή διοίκηση... Για να δούμε...

ΥΓ: Όποιος στοιχηματίσει από τώρα, παίζει με μεγάλο ρίσκο λέμε... Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά, οι 8 υποψηφιότητες μπορεί να γίνουν 7 ή 6, ακόμα και 5... 

ΥΓ2: Προσοχή! Όταν λέμε "τζόγο" δεν εννοούμε τα καζίνο της Γευγελής... Ξέρετε, εκεί δίπλα στους φθηνούς οδοντιάτρους που πηγαίνετε πολλοί εξ υμών (πριν και μετά τα συλλαλητήρια)...


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο