O Ηλίας Γραμματικόπουλος ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας


ΔΤ από Δ. Βέροιας: Ορκίστηκε, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019,  από το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, Ηλίας Γραμματικόπουλος, ως ο επόμενος επιλαχών της πλειοψηφούσας Δημοτικής Παράταξης «Δράση με Γνώση». 

Ο κ. Γραμματικόπουλος αντικατέστησε τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρο Τσαπαρόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου (σσ: μετά την μη αποδοχή ανάληψης της θέσης από τον Γιώργο Νουλίκα). 

Ο κ. Βοργιαζίδης καλωσόρισε με θέρμη το νέο Δημοτικό Σύμβουλο με την ευχή να έχουν μια εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία ενώ τόνισε πως παρά τους λίγους μήνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας είναι βέβαιος ότι η παρουσία του κ. Γραμματικόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα προσδώσει γνώσεις και εμπειρία, ιδιαίτερα στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής όπου η επαγγελματική ενασχόλησή του με τους τομείς της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής οικονομίας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο