Σχόλιο του Γ. Μελιόπουλου (υπ. Δημάρχου Βέροιας) για πρόστιμα και κατασχέσεις για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας και για εξαγγελίες άλλου υποψηφίου για χαράτσι στάθμευσης


Σχόλιο του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργου Μελιόπουλου, σχετικά με τα πρόστιμα και τις κατασχέσεις για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας και τις εξαγγελίες υποψήφιου Δημάρχου για την επιβολή χαρατσιού στάθμευση:

Ταυτόχρονα με τις δεσμεύσεις της απέναντι στο κεφάλαιο για νέες φοροαπαλλαγές και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δε διστάζει να εξαπολύσει νέο κυνηγητό με πρόστιμα και κατασχέσεις για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.
Την ίδια ώρα, οι εξαγγελίες του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για τον Δήμο Βέροιας ότι οι δημότες θα πληρώνουν χαράτσι για να μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να αντιληφθούμε ποιους έχει βάλει στο στόχαστρο το Προοδευτικό Δημοκρατικό Μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σε τίποτα δε διαφέρει από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τους δικούς τους εκλεγμένους στην Τοπική Διοίκηση.

Γι’ αυτό δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Βέροιας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να μπουν εμπόδια στα σχέδιά τους, για να μείνουν οι εξαγγελίες τους στα χαρτιά.

Γιώργος Μελιόπουλος, 
δημοτικός σύμβουλος Βέροιας,
υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο