Τα παπούτσια που θα κάνουν πάταγο φέτος το καλοκαίρι


Η αντίστροφη μέτρηση του καλοκαιριού έχει κιόλας ξεκινήσει… Όλες μας περιμένουμε πως και πως αυτή την εποχή, όχι μόνο για το μαύρισμα που θα αποκτήσουμε στην παραλία, αλλά κυρίως για τις εμφανίσεις που θα κάνουμε στις καθημερινές και βραδινές μας εξόδους. Καλά τα καλοκαιρινά ρούχα, δε λέω, αλλά χωρίς καλοκαιρινά παπούτσια δεν πάμε πουθενά! Παρακάτω, υπάρχουν κάποιες προτάσεις με τα πιο trendy υποδήματα, για να μη σας βρει απροετοίμαστες το καλοκαίρι του 2019!  

Τα γυναικεία πέδιλα αποτελούν αγαπημένο παπούτσι για την πλειονότητα του γυναικείου πληθυσμού, διότι αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την κομψότητά στο μέγιστο βαθμό! Πολλές είναι αυτές που θα προτιμήσουν αυτά με χαμηλότερο τακούνι, για να μπορούν να τα φοράνε παραπάνω ώρες, αλλά καμία δε θα πει όχι στα ψηλοτάκουνα που θα δείξουν το πόδι τους μακρύτερο! Η φετινή μόδα στα καλοκαιρινά παπούτσια υπόσχεται φανταχτερά χρώματα που θα σας κάνουν να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση!

Τα συγκεκριμένα suede πέδιλα, ούτε πολύ ψηλά, αλλά ούτε και πολύ χαμηλά, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε με τζιν, είτε με mini ή midi φούστα – φόρεμα, ολοκληρώνοντας το outfit σας, χωρίς να κουράσουν το πόδι σας. Διατίθενται και σε άλλα χρώματα που θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο ντύσιμό σας!  

Οι καλοκαιρινές γυναικείες πλατφόρμες ανήκουν εξίσου στην κατηγορία αγαπημένων παπουτσιών και θεωρούνται must σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα! Μπορούν να χαρακτηριστούν ώς το ιδανικό παπούτσι για τους μήνες του καλοκαιριού που συντροφεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να σας συνοδεύσουν από το πρωί στη δουλειά μέχρι και τη βραδινή σας βόλτα, προσφέροντάς σας το ύψος, την άνεση, αλλά και το στυλ που επιθυμείτε! Οι παρακάτω πλατφόρμες θα λέγαμε πως αποτελούν ένα old time classic γυναικείο παπούτσι που συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε outfit, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!   



Μία ακόμα εναλλακτική πρόταση υποδήματος για όλη την ημέρα, είναι οι γυναικείες παντόφλες. Οι λεγόμενες sliders & platforms έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλοκαιρινή collection, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις! Μοντέρνες και αναπαυτικές, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε! Πολλές από εσάς θα τις τιμήσετε σίγουρα και στην παραλία, φορώντας τες με το αγαπημένο σας παρεό! Η μεγάλη συλλογή που υπάρχει σε χρώματα και σχέδια θα εντυπωσιάσει εσάς και τους γύρω σας, προσδίδοντας μια ιδιαιτερότητα στο καλοκαιρινό σας outfit!   


Όλα αυτά τα γυναικεία καλοκαιρινά παπούτσια μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Olympic Stores, σε πολύ προσιτές τιμές. Ρίξ’τε μια ματιά και κάν’τε δικό σας το ζευγάρι που σας ταιριάζει με εντελώς δωρεάν μεταφορικά και μοναδικές τιμές!   

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο