Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε Νοσοκομείο - ΟΚΑΝΑ και σε Αγ. Βαρβάρα, Άμμο, Ασώματα


Το Νοσοκομείο της Βέροιας και τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και ομάδα υποψηφίων συμβούλων επισκέφθηκαν όλες τις πτέρυγες του Νοσοκομείου, συνομίλησαν με γιατρούς, νοσηλευτές, το διοικητικό και το λοιπό προσωπικό και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις ανάγκες του Νοσοκομείου. 


Τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στον ΟΚΑΝΑ διαπιστώθηκε η ανάγκη της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή, ανάγκη που ο Αντώνης Μαρκούλης μετατρέπει σε βούληση για την παράταξή του, ώστε να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν ζητήματα στο βαθμό που η Δημοτική Αρχή έχει τη δυνατότητα παρεμβάσεων και λύσεων. Σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης ο Αντώνης Μαρκούλης και η ομάδα των υποψηφίων συμβούλων έγιναν δεκτοί με θέρμη και εγκαρδιότητα.


O Αντώνης Μαρκούλης σε Αγ. Βαρβάρα, Άμμο, Ασώματα: Έρχονται καλύτερες μέρες για τις Κοινότητες του Δήμου Βέροιας


Με τα μηνύματα νίκης να καταφθάνουν από κάθε γωνιά του Δήμου, συνέχισε την περιοδεία του στις Κοινότητες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) μίλησε στην Αγία Βαρβάρα, την Άμμο και τα Ασώματα. Εκεί συνάντησε την θερμή αποδοχή των πολιτών, οι οποίοι τον άκουσαν με προσοχή. Τον υποψήφιο Δήμαρχο πλαισίωναν υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

Τόσο στην Αγία Βαρβάρα όσο και στην Άμμο και τα Ασώματα, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα (αποχετευτικό, άρδευση, οδικό δίκτυο). Για τα κοινά αυτά προβλήματα, ο Αντώνης Μαρκούλης επεσήμανε ότι η λύση είναι η εμπιστοσύνη στον συνδυασμό του, που θα υλοποιήσει έργα, θα πιστοποιήσει την εκκίνηση μιας νέας εποχής με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών, στη βάση ενός ολοκληρωμένου και καινοτόμου προγράμματος.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο