Επίσκεψη Γ. Μπατσαρά σε Τριπόταμo και Ραχιά - Δέχτηκε στο εκλογικό της την υποψ. Ευρωβουλευτή Μ. Τριανταφυλλοπούλου


ΔΤ: Στην τελική ευθεία, πριν τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, μπαίνουν οι επισκέψεις της Υποψήφιας Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργίας Μπατσαρά, στα χωριά του Δήμου Βέροιας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η κ. Γεωργία Μπατσαρά με υποψήφιους/φιες του συνδυασμού της, επισκέφθηκε τα χωριά Τριπόταμος και Ραχιά, όπου είχε διαλογική συζήτηση με τους κατοίκους, ενώ γνωστοποίησε περιληπτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, όταν, με την ψήφο των δημοτών του Δήμου Βέροιας, αναλάβει την Δημοτική Αρχή. 

«Εμείς δεν θα έρθουμε να γκρεμίσουμε ό,τι καλό έχει ο Δήμος μας, ούτε να ισοπεδώσουμε κάθε προσπάθεια που έγινε στο παρελθόν. Εμείς θα διοικήσουμε με ρεαλισμό, συνεργατικότητα και σύνεση, χωρίς να ακολουθούμε πρακτικές άλλων συνυποψηφίων μας που διαλέγουν το δρόμο της λάσπης. Αυτά είναι για τους αδύναμους να αντιμετωπίσουν μια πραγματικότητα. Εμείς δε θα χρησιμοποιήσουμε το ψέμα και την κακία, γιατί δεν είναι στο αίμα μας, όπως κάνουν άλλοι καθημερινά. Εμείς γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας, με πολιτικά επιχειρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς αυτούς που ακολουθούν ανέντιμες πρακτικές κατά την προεκλογική περίοδο.

Τέλος η κ. Γεωργία Μπατσαρά επανέλαβε για άλλη μα φορά πως «από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε, θα ασχοληθούμε με τα απλά, τα καθημερινά προβλήματα των συντοπιτών μας, για να μη νοιώσουν ποτέ εγκαταλειμμένοι από την Δημοτική Αρχή, είτε ζουν στην πόλη, είτε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας. Παράλληλα, καταρτίσαμε, μετά από την καταγραφή των προβλημάτων από τις επισκέψεις μας στις γειτονιές της πόλης και τα χωριά, ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο έχει άμεσο, μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα πρωτοβουλιών και έργων που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην ανάπτυξη».

Το εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Μπατσαρά επισκέφθηκε η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου


Το βράδυ της Πέμπτης η Υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ», όπου συναντήθηκε με την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Οι δύο κυρίες συζήτησαν ζητήματα του αγροτικού τομέα και οικονομίας, καθώς ο Δήμος Βέροιας είναι αγροτική περιοχή και η Υποψήφια Ευρωβουλευτής έχει άμεση σχέση με την αγροτική ζωή, μιας και η ίδια είναι οινοποιός, Πρόεδρος των Οινοποιών Αιγαίου και Αναπληρώτρια Γραμματέας αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Την κ. Τριανταφυλλοπούλου συνόδευσαν ο πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας Τάσος Καπετανόπουλος με την σύζυγό του, ο Πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ παραβρέθηκαν στην συνάντηση οι φίλοι του συνδυασμού κ.κ. Γιώργος Σοφιανίδης, Μιχάλης Σακαλής και Κώστας Βενιόπουλος.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο