Επίσκεψη Μπατσαρά σε Μακροχώρι και Γεωργιανούς - "Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και «ευσεβείς πόθοι»"


Το Μακροχώρι και οι Γεωργιανοί ήταν οι επόμενοι σταθμοί της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργίας Μπατσαρά, συνοδευόμενη από συνεργάτες της και υποψηφίους της.

Στους διαλόγους που έκανε με τους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με χαρά, της τέθηκαν ζητήματα της καθημερινότητας, όπως οι πολλές λακκούβες στους δρόμους του Μακροχωρίου, η αργοπορημένη αποκατάσταση λαμπτήρων φωτισμού στους δρόμους κ.α.

«Είναι αδιανόητο την σημερινή εποχή να μην είναι σε θέση ένας Δήμος να αποκαταστήσει προβλήματα της καθημερινότητας. Η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια βίωσε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Τουλάχιστον ας υπήρχε η ικανότητα να λυθούν τα απλά καθημερινά προβλήματα, αυτά που αναφέρουν οι κάτοικοι όλων των χωριών» είπε η κ. Μπατσαρά και συμπλήρωσε «εμείς ως συνδυασμός από καιρό τώρα θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητά την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας. Όσο κι αν ακούγεται φτωχό, από τα μικρά ξεκινούν τα μεγάλα. Κι εμείς από αυτά θα ξεκινήσουμε ως Δημοτική Αρχή».


Η ίδια εικόνα με προβλήματα  καθημερινότητας  υπάρχει και στους Γεωργιανούς, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι κάτοικοι. Η Υποψήφια Δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους να πάρουν μέρος στις εκλογές και ας κάνουν την επιλογή που επιθυμούν, γιατί «δεν πρέπει να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνάντηση στον Σύλλογο Ντόπιων


Κατά την περιοδεία της στο Μακροχώρι, η αποστολή του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» επισκέφθηκε τον Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου, που εκείνη την ώρα είχαν πρόβα χορών. 
Η Πρόεδρος, οι χορευτές και ο χοροδιδάσκαλος με ένα στόμα, μια φωνή, κατέθεσαν στην κ. Μπατσαρά το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως Σύλλογος. Αυτό της έλλειψης στέγης καθώς εδώ και 25 χρόνια ο Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου αναγκάζεται να μισθώνει διάφορους χώρους.
«Υπάρχουν σύλλογοι «σφραγίδες» στην ευρύτερη περιοχή μας, που τους παραχωρήθηκε χώρος για την στέγασή τους. Εμείς, με 250 μέλη στον σύλλογο, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε ενοίκια για να έχουμε τη βάση μας, τον χώρο που γίνονται οι πρόβες των χορευτικών μας συγκροτημάτων, με πολλές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας και προάγοντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας» είπαν στην Υποψήφια Δήμαρχο και συμπλήρωσαν:
«Ζητάμε από τη νέα Δημοτική Αρχή να αναζητήσει χώρους για να στεγαστούμε όχι μόνο ο Σύλλογος Ντόπιων, αλλά και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Μακροχωρίου».
Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά συνεχάρη του συντελεστές του συλλόγου για τον εθελοντισμό τους στην διατήρηση των ηθών και των εθίμων της περιοχής μας και τις για τις άριστες εκδηλώσεις που διοργανώνουν προκαλώντας το πανελλήνιο ενδιαφέρον.  
«Έχετε 25 χρόνια προσφοράς και 25 χρόνια δεν έγινε τίποτα για το δίκαιο αίτημά σας. Είμαι υπέρ του πολιτισμού και της παράδοσης και τιμώ τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σ’ αυτό τον τομέα. Πραγματικά με τον εθελοντισμό τους κάνουν κατάθεση ψυχής. Αν θα είμαι η επόμενη Δήμαρχος, να είστε βέβαιοι πως θα αναζητήσουμε σοβαρά ότι περιουσιακό στοιχείο έχει ο πρώην Δήμος Αποστόλου Παύλου στο Μακροχώρι, για να δημιουργήσουμε έναν πολιτιστικό χώρο και για τον Σύλλογο Ντόπιων και για την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Μακροχωρίου και για το νεοσύστατο σύλλογο «Ψηφιδωτό», που όλοι σας νοικιάζετε ιδιωτικούς χώρους» τόνισε η κ. Μπατσαρά. 


Γεωργία Μπατσαρά: Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και «ευσεβείς πόθοι»

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών, κυκλοφορούν φήμες και σενάρια περί δήθεν προεκλογικών συμφωνιών και μετεκλογικών συνεργασιών μας με άλλες παρατάξεις.

Δηλώνουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ,

ότι τα όσα διακινούνται ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Υπάρχουν μόνο αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και «ευσεβείς πόθοι» όσων τα διακινούν.
Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και στόχος και επιδίωξή μας είναι να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Βέροιας. Γι αυτό και λέμε πρώτοι από την πρώτη Κυριακή, πρώτοι και τη δεύτερη.
Η όποια μετεκλογική συνεργασία μας θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, όταν ο συνδυασμός μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή της πόλης και θα καλέσουμε τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις για την εξεύρεση του καλύτερου συνεργατικού σχήματος προς όφελος του τόπου μας, γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα.

Γεωργία Μπατσαρά
Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο