ex-Αιρετικά: Πόσες και σήμερα ρε στραβάδι;


Σαν τους φαντάρους που είναι στα... λελέ τους και περιμένουν το... χαρτί μετράμε τις μέρες, απλοί πολίτες και υποψήφιοι... 15 και σήμερα, 10 και σήμερα, 5 και σήμερα... 

"Να έρθει επιτέλους εκείνη η μέρα, η 26η του Μάη, να "μιλήσει" ο λαός, να σωπάσουν όλοι οι υπόλοιποι", μου είπε ένας φίλος τις προάλλες, αγανακτισμένος κι αυτός από τις παρέες του που άλλη κουβέντα δεν έχουν από τα αν ο Βοργιαζίδης περάσει στον 2ο γύρο τελικά και αν θα είναι ο Μαρκούλης μαζί του ή αν τελικά τα καταφέρει η Μπατσαρά να συσπειρώσει τους νεοδημοκράτες ή αν θα κάνει την έκπληξη ο Παπαγιάννης κλπ κλπ. 

Η αλήθεια είναι ότι μία κόπωση την έχουμε όσοι ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα με τις εκλογές, αλλά - βρε κουτά - 5 χρόνια είχαμε να κάνουμε εκλογές, τι στο καλό, δεν σας έλειψαν; Εδώ φτάσαμε στο σημείο (τόσο στέρηση που είχαμε) να αναγάγουμε σε μείζον θέμα τις εκλογές στο Επιμελητήριο Ημαθίας και στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας και ακόμη λίγο αν αργούσαν οι κανονικές εκλογές, ήμασταν έτοιμοι να τσακωνόμαστε στα καφενεία για τις εκλογές διαχειριστή της πολυκατοικίας μας...!

Δώδεκα μερούλες μέχρι τον πρώτο γύρο και άλλες επτά για τον 2ο και τελικό! Απολαύστε το! Απολαύστε το συναίσθημα να αισθάνεστε σημαντικοί, να σας χαιρετούν στο δρόμο, να γράφουν κολακευτικά σχόλια στο χρονολόγιό σας, να σας καλούν για καφέ ή να σας επισκέπτονται στο σπίτι σας.. Όσο είναι καιρός, γιατί μετά ξανά σε τέσσερα χρόνια θα ζήσετε τέτοιες στιγμές!

Και 'σεις οι υποψήφιοι, άντε ακόμα ένα κουράγιο! Τώρα που πέρασαν οι συνδυασμοί από τα Πρωτοδικεία και αρχίζουν να τυπώνονται τα ψηφοδέλτια, έχετε και επιπλέον δουλίτσα, να μην βαριέστε... Θα σταυρώσετε τόσες φορές το όνομά σας που το 1/10 από αυτούς τους σταυρούς να έπιανε, θα γινόσασταν απευθείας πρωθυπουργοί! 

Εκλογές είναι, θα περάσουν (και μετά θα μας λείπουν)!

ΥΓ: Αλήθεια, σε τι ποσοστό βρίσκεται ο αναλφαβητισμός στην Ημαθία; Διερωτώμαι γιατί μαθαίνω πως μόνο από έναν συνδυασμό (για την Περιφέρεια) τυπώθηκαν κοντά στο 1 εκατομμύριο ψηφοδέλτια... Έχουμε 1 εκατομμύριο κόσμο στην Ημαθία και μάλιστα αναλφάβητους που δεν ξέρουν να διαβάσουν και να σταυρώσουν ένα ή παραπάνω ονόματα; Για να μην πούμε για την περιβαλλοντική συνείδηση και βάλετε τα γέλια. 

ΥΓ2: Προσοχή στο σταύρωμα των ψηφοδελτίων, μην από την βιασύνη σταυρώνετε άλλους και το τυρί (που ούτως ή άλλως θα πέσει μπόλικο) γίνει... ροκφόρ!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο