Γεωργία Μπατσαρά: Να προτιμούμε τα τοπικά καταστήματα και να κάνουμε πιο ελκυστική την αγορά μας


Ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής ο επίσημος προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων για τις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου και η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου.

Οι δύο κυρίες συζήτησαν προβλήματα που υπάρχουν στον εμπορικό κόσμο της Βέροιας και αναζήτηση λύσεων για την ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης στα εμπορικά καταστήματα. Παράλληλα η κ. Μπατσαρά και η κ. Πλιάτσικα στάθηκαν ιδιαίτερα στην φορολόγηση των εμπορικών επιχειρήσεων η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη «θηλιά» στην βιωσιμότητά τους.

Η Υποψήφια Δήμαρχος αναφερόμενη στα προβλήματα της αγοράς τόνισε πως «τις ίδιες διαπιστώσεις κάνω κι εγώ ζώντας τον σφυγμό των εμπορικών καταστημάτων και των ιδιοκτητών τους ως μια απλή καταναλώτρια. Είναι βέβαιο πως η τρομακτική μείωση των εισοδημάτων του αγροτικού μας κόσμου, αλλά και των μισθών των άλλων εργαζομένων , επηρέασαν σοβαρότατα και τη βιωσιμότητα της αγοράς.

Δεσμεύομαι πως ως Δήμαρχος, αλλά και από όποια άλλη θέση με τάξουν οι πολίτες του Δήμου Βέροιας, θα βρίσκομαι κοντά στους αγώνες του εμπορικού κόσμου και βέβαια να συμβάλλω σε ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την αγοραστική κίνηση. Τα καταστήματα της Βέροιας διαθέτουν άριστη ποιότητα προϊόντων και τιμές για όλα τα βαλάντια και γι αυτό πρέπει να τα προτιμάμε και να βοηθήσουμε όλοι για να γίνει η αγορά της περισσότερο ελκυστική στους καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και όχι μόνο».    

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά δεξιώθηκε υποψηφίους και συνεργάτες της


Τους υποψήφιους δημοτικούς, κοινοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» δεξιώθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος κ. Γεωργία Μπατσαρά.
Το βράδυ της Πέμπτης, μετά την πολύ πετυχημένη σε μαζικότητα, παλμό και περιεκτικότητα ομιλία που έκανε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, στην ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά στο εκλογικό της κέντρο, η Υποψήφια Δήμαρχος παρέθεσε δείπνο στο σύνολο των ατόμων του συνδυασμού, στο ρεστοράν «Papagallo».
Κάτω από ένα εξαιρετικά καλό κλίμα και ευφορίας των παρευρισκομένων, η κ. Γεωργία Μπατσαρά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της για τον μέχρι τώρα έντιμο και ακατάπαυστο αγώνα που έκαναν, ώστε να φέρουν σήμερα τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» σε θέση φαβορί και τους ζήτησε να συνεχίσουν έτσι και μετά τη Δευτέρα. 
«Να παραμείνουμε μια αγαπημένη μεγάλη ομάδα φίλων, μια πραγματική οικογένεια. Γιατί με αυτές τις αρχές είναι βέβαιο πως το μέλλον ανήκει στον συνδυασμό μας και θα είναι προς όφελος του Δήμου μας» είπε χαρακτηριστικά η Υποψήφια Δήμαρχος.      

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο