Κ. Βοργιαζίδης: «Η χρηστή διοίκηση των προηγούμενων ετών, μας επιτρέπει σήμερα να σχεδιάζουμε νέα έργα σε κάθε γωνία του Δήμου»


Στη Μέση και την Κουλούρα συνέχισε, το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μάιου 2019,  τους «Δημόσιους Διαλόγους» με τους δημότες ο Δήμαρχος Βέροιας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης, όπου συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση». 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πολιτιστικά κέντρα των δυο οικισμών και συζητήθηκαν ζητήματα όπως η οικονομική πορεία του Δήμου αλλά και θέματα καθημερινότητας. Για την οικονομική πορεία, ο κ. Βοργιαζίδης μίλησε για «οικονομικό θαύμα», σημειώνοντας ότι παρά την 60% μείωση των πόρων, ο Δήμος Βέροιας χωρίς να λάβει κανένα νέο δάνειο, πλήρωσε 4 εκατομμύρια ευρώ χρέη προηγούμενων ετών, κάλυψε τις ανάγκες του και δημιούργησε και ένα σημαντικό πλεόνασμα στο ταμείο του. Ο κ. Βοργιαζίδης εξήγησε στους δημότες ότι το 2019 εξοφλείται το μεγάλο δάνειο που πλήρωνε ο Δήμος και από το 2020 η ετήσια δόση θα μειωθεί από το 1 εκ. ευρώ στις 200.000 ευρώ ετησίως. 

Στην Μέση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα δυο αποστραγγιστικά έργα που έγιναν και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Βέροιας αναμένει έγκριση χρηματοδότησης για επέκταση αρδευτικού δικτύου ύψους 1,7 εκ. ευρώ ύστερα από την υποβολή σχετικής πρότασης. Στην Κουλούρα, ο κ. Βοργιαζίδης δεσμεύθηκε ότι θα υλοποιήσει την ασφαλτόστρωση ενός μεγάλου αγροτικού δρόμου και πρόσθεσε ότι αναζητά πρόγραμμα για να εντάξει τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης του οικισμού. «Είχαμε μια χρηστή διοίκηση γι αυτό μπορούμε τώρα να υλοποιούμε και να σχεδιάζουμε νέα μικρά ή μεγάλα έργα σε κάθε γωνία του Δήμου μας» τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης.

#συνεχίζουμε_μαζί_μπροστά


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο